De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

Verlopen4 uur skiën voor 2 personen Snowworld

€44,50 €89 NAAR DEAL

Kom nog even doorwinteren in SnowWorld. Bij SnowWorld ben je altijd sneeuwzeker en beleef je het ultieme wintersportgevoel. Met zes vestigingen is er altijd een SnowWorld vestiging bij jou in de buurt. Bestel nu op NU.nl een vier uur skipas voor twee personen voor de helft van de prijs.

Bestel hier je skipas.

Ervaar een unieke indoor skibeleving met echte sneeuw en verschillende pistes. Geniet van kraakverse sneeuw, frisse kou en de gezellige wintersportsfeer bij jou in de buurt.

Meer informatie

  • Waar: SnowWorld Amsterdam, Landgraaf, Neuss (Duitsland), Rucphen, Terneuzen en Zoetermeer
  • De tickets zijn geldig tot en met 30 september 2020
  • Prijs: Van 89 voor 44,50 euro voor twee personen
  • Bestel hier je skipas

Geldig bij SnowWorld Amsterdam, Landgraaf, Neuss (Duitsland), Rucphen, Terneuzen en Zoetermeer. 1 ticket is geldig voor 2 personen. De korting is gebaseerd op piektarief volwassene. Geen onderscheid tussen kind of volwassene. Verzilverperiode t/m 30 september 2020 (maandag t/m zondag). Het verzilveren van de tickets is per 2 personen (1+1 gratis). Exclusief materiaal en verplichte borg. Niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen. Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar. Op reeds gekocht tickets wordt geen restitutie verleend. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

4 uur skiën voor 2 personen Snowworld
4 uur skiën voor 2 personen Snowworld
€44,50 €89
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord