De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

Burgers’ Zoo met Korting €18,50

€18,50 €24,00 NAAR DEAL

Sta oog in oog met je favoriete dier bij Burgers’ Zoo!

Ga op ontdekkingsreis bij Burgers’ Zoo en reis door verschillende leefomgevingen. Ontmoet de Aziatische olifanten, de Breedlipneushoorns en neem een kijkje bij de Zeekoe!

Voorwaarden

  • De voucher is geldig t/m 3 januari 2021
  • Let op! Je dient na aankoop op de website van Burgers’ Zoo een datum en een tijd te reserveren
  • Tijdens een bezoek aan Burgers’ Zoo gelden regens i.v.m. het coronavirus. Kijk hier voor meer informatie
  • De voucher is je entreebewijs. Laat de voucher scannen vanaf je smartphone of print de voucher uit en neem hem mee
  • Burgers’ Zoo is dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur 
  • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar

Let op!
“In ons park nemen we verschillende maatregelen om de gepaste afstand van 1,5 meter te kunnen garanderen. Zo hanteren we een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken, is het noodzakelijk dat alle bezoekers (ook abonnementhouders) op voorhand online toegang tot het park reserveren.”
Check dus voor het bestellen eerst even of er nog plekken beschikbaar zijn!

Over Burgers’ Zoo Arnhem

Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in de woestijn! Beleef 45 hectare dierenpark in Burgers’ Zoo! Het dierenpark heeft verschillende gebieden waarin de dieren in hun natuurlijke omgeving leven. Laat je inspireren en verrassen door bijzondere weetjes, filmpjes en mooie foto’s in de volgende leefomgevingen: Burgers’ Park, Burgers’ Safari, Burgers’ Desert, Burgers’ Mangrove, Burgers’ Rimba, Burgers’ Bush en Burgers’ Ocean. 

Burgers’ Zoo onderscheidt zich van andere dierenparken door zijn ecodisplays, waar grootschalig natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd waar de bezoeker samen met de natuur en dier onderdeel van uitmaakt. Bekijk de plattegrond van het park hier

Bereikbaarheid

Burgers’ Zoo is gelegen in de Gelderse hoofdstad Arnhem. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Burgers’ Zoo beschikt over een groot parkeerterrein naast de hoofdingang. Hier zijn ook een ruim aantal parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig. Vanuit hier ben je binnen enkele minuten in het park. Aan de kassa kun je een parkeerkaart kopen voor €6,00. 

Kijk voor meer informatie op de website van Burgers’ Zoo.

Burgers’ Zoo met Korting €18,50
Burgers’ Zoo met Korting €18,50
€18,50 €24,00

VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord