De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

Verlopen[Coupon] Onbeperkt gratis bezorging @uber eats

NAAR DEAL
SURPRISE123

Geen aanbieding die we normaal zouden plaatsen, maar aangezien steeds meer landen (waaronder Nederland) vergaande maatregelen nemen om het corona-virus (COVID-19) een halt toe te roepen, willen we jullie deze aanbieding niet onthouden.

UberEats is zo vriendelijk om vanaf nu onbeperkte gratis bezorging aan te bieden via de couponcode. Voorwaarden: Deze promotie is geldig op AL je bestellingen tot en met 26-03-2020, met een minimale bestelwaarde van €15. De promotie is niet te gebruiken in combinatie met andere promoties en deze email moet je rechtstreeks van Uber Eats ontvangen om in aanmerking te komen. Mocht de code niet werken dan kan EATSINSIDE ook nog geprobeerd worden – die laatste is mogelijk tot 22-03-2020 geldig.

Corona informatie
Meer weten over het virus en of het nog veilig is om een reis te boeken? Lees onze speciale Guide met informatie hierover. Gezien de huidige situatie passen wij ons aanbod aan. Zo zullen wij geen verblijven op korte termijn meer aanbieden en rekeninghouden met de situatie onze posts aanpassen op de, hopelijke, behoefde van onze bezoekers. Dit betekend dat je andere plaatsingen kan verwachten dan je van ons gewend bent. Voor tips en feedback kan altijd contact met ons worden opgenomen via het contactformulier.

[Coupon] Onbeperkt gratis bezorging @uber eats
[Coupon] Onbeperkt gratis bezorging @uber eats

Tags:

VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord