De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

VerlopenEfteling tickets ANWB dagen 21 euro incl parkeren

ANWB Ledendag in de Winter Efteling

De Efteling is op zaterdag 21 november, zaterdag 5 en zondag 6 december het domein van ANWB-leden. Kom tijdens de winter naar de Efteling, waar talloze twinkelende lichtjes je gids zijn. Laat je leiden langs besneeuwde dennenbomen naar je favoriete sprookje, betoverende attractie en sfeervolle pleinen met winters entertainment en warme lekkernijen. Beleef samen de mooiste momenten in de Winter Efteling.

Op 21 november, 5 en 6 december is de Efteling geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Ervaar de betovering van de Winter Efteling voor € 21,- per persoon (inclusief parkeren)! Voor deze actie geldt op=op.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop ‘bestel tickets’ te klikken. Maak vervolgens een reservering voor een specifieke  aankomsttijd bij de Efteling. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor 1 specifieke datum: zaterdag 21 november 2020, zaterdag 5 december 2020 of zondag 6 december 2020.
  • In verband met de coronamaatregelen is het verplicht om voorafgaand aan jouw bezoek aan de ANWB Ledendag in de Efteling een reservering te plaatsen voor de aankomsttijd op de door jou gekozen bezoekdatum.
  • Kinderen t/m 3 jaar ontvangen gratis toegang tot de Efteling. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van de Efteling.
  • Op 21 november, 5 en 6 december is de Efteling geopend van 10.00 tot 19.00 uur.
  • Houd het ticket gedurende de dag goed bij je: het entreeticket is tevens je uitrijkaart!
  • De tickets zijn na aanschaf niet te annuleren of te ruilen voor een andere datum/periode.
  • Er geldt een maximum van 6 tickets per bestelling.
  • De tickets zijn alleen via deze pagina verkrijgbaar. Het is dus niet mogelijk de tickets telefonisch of in de ANWB-winkels te bestellen.
  • Indien de richtlijnen van het RIVM in aanloop naar de Ledendagen worden aangescherpt, wordt er naar een passende oplossing gezocht.

Coronamaatregelen de Efteling

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels

Efteling tickets ANWB dagen 21 euro incl parkeren
Efteling tickets ANWB dagen 21 euro incl parkeren
€21

VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord