De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

Entreeticket Phantasialand @SocialDeal

€34,50 €52,50 NAAR DEAL

Entreeticket voor Phantasialand: geniet met de hele familie van meer dan 40 spectaculaire attracties en adembenemende shows

Entreeticket Phantasialand

Highlights

  • Entree voor attractiepark Phantasialand
  • Meer dan 40 spectaculaire attracties, 6 thema’s en adembenemende shows
  • Stap in ’s werelds beste en langste VR-achtbaan: de gloednieuwe, knotsgekke Crazy Bats
  • Een wereldwijd unieke belevenis met de nieuwste VR-techniek!
  • Ontdek de mysterieuze themawereld Klugheim en waag een rit in de spectaculaire achtbanen Taron en Raik
  • Ook voor de allerkleinsten valt er genoeg te beleven met tal van kinderattracties en het overdekte Wuze Town in themagebied Fantasy
  • Gratis entree voor kinderen t/m 3 jaar oud (op vertoon van legitimatie)
  • Het perfecte uitje met de hele familie!

Phantasialand is hét perfecte uitje met de hele familie! Met meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows van absolute wereldklasse valt er meer dan genoeg te beleven voor jong en oud. Ga op avontuur in de 6 themagebieden en beleef een dag om niet snel te vergeten! 

Stap bijvoorbeeld in de gloednieuwe, knotsgekke Crazy Bats: ’s werelds beste en langste VR-achtbaan. Hier worden animatiefilm en achtbaan één. Zet die bril op en duik in een spannend avontuur met drie maffe vleermuizen! Door het mysterieuze vulkanische rotslandschap van themawereld Klugheim raast Taron: de snelste multi-lanceer-achtbaan van de wereld. Ook vind je hier de snelste familie-boomerang-achtbaan in zijn soort, genaamd Raik. Niet ver van Klugheim sta je ineens in Mexico, waar je op expeditie gaat in Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld. Schiet door Afrika in de bekroonde inverted coaster Black Mamba en ga met de hele familie op muizenjacht in 3D-attractie Maus au Chocolat. De allerkleinsten kunnen hun fantasie de vrije loop laten in de vele kinderattracties en het overdekte Wuze Town in themagebied Fantasy. Jij beleeft een fantastische dag!

Over Phantasialand

Ontdek Phantasialand en beleef wereldwijd unieke attracties en spetterende shows! Het Phantasialand Resort – in Brühl, vlak bij Keulen – vormt de perfecte bestemming voor een avontuurlijke familiedag of voor een betoverend verblijf in een van de twee prachtige themahotels. Phantasialand werd door de leden van de ANWB niet voor niets verkozen tot een van de leukste uitjes over de grens!

In de zes themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows. Ontdek bijvoorbeeld het nieuwe, knotsgekke Crazy Bats: ’s werelds beste en langste VR-achtbaan! Favoriet van velen is ook de op hol geslagen mijntreinachtbaan Colorado Adventure. Maar ook de bekroonde inverted coaster Black Mamba is een ware must. Ga met de hele familie op muizenjacht in de 3D-attractie Maus au Chocolat of ga op ontdekkingstocht in de themawereld Klugheim. Door dit mysterieuze vulkanische rotslandschap raast Taron; de snelste multi-lanceer-achtbaan van de wereld! Of stap in Raik, de snelste familie-boomerang-achtbaan in zijn soort, en scheer tussen Taron en de machtige rotsen van Klugheim door: eerst vooruit en daarna achteruit! Al dat avontuur maakt hongerig en daarom is er ook een uitgebreide keuze aan restaurants en snackpoints: een snelle hap of uitgebreid tafelen, er is voor elke smaak wat wils. 

In Phantasialand beleeft jong en oud samen een perfecte dag! 

Phantasialand is elke dag geopend van 4 april tot 1 november 2020, bekijk de actuele openingstijden op de website van Phantasialand.

Entreeticket Phantasialand @SocialDeal
Entreeticket Phantasialand @SocialDeal
€34,50 €52,50
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord