De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

Verlopen[Vakantie in Eigen land] Interactieve speur- en wandeltochten van QULA @Groupon

Groupon
€14,8 €49 NAAR DEAL
STEUN

Ga de lanen op, de paden in en wandel je een weg door de natuur, terwijl je na elke gelopen kilometer vragen oplost en het regenwoud helpt. In het kader: vakantie in eigen land weer een leuke deal voor een dagje uit. Bij Groupon kan je verschillende Nederlandstalige speur-en wandeltochten van QULA kopen, in verschillende delen van het Nederland en in mindere mate in België.

Let op Gebruik de couponcode voor 20% extra korting, bovenop de Groupon prijzen!

Qula biedt leuke speur- en wandel-tochten op je smartphone! Speel met familie, vrienden of collega’s. Leer de stad of de omgeving kennen. Doe raadsels en opdrachten met je team en probeer de high score te pakken. Bepaal zelf wanneer je speelt, waar je pauzeert of stopt. De keuze is aan jullie en onze eigen app en support-team staan voor jullie klaar. Met de Qula City Trail, de Qula Mystery Trail en de Qula Nature Trail is er altijd een geschikt spel voor jou. Wil je de stad leren kennen en punten scoren, speel je de City Trail. Wil je tegen elkaar spelen, speuren en raadsels oplossen, dan is de Mystery Trail jouw keuze. Liever in de natuur wandelen? Dan kies je voor de Nature Trail. Alle Qula Trails zijn specifiek ontwikkeld voor de stad of de omgeving waar je loopt, incl tips en nog meer leuke dingen om te doen. Dat maakt het uniek en speciaal. We zien je snel bij Qula!

Mogelijkheden

Interactieve wandeltocht met quiz in Heemskerk, Blaricum, Katwijk, Delfgauw of Hardenberg

Natuurwandelingen met quizvragen op je smartphone. Af en toe krijgt je team een vraag op je telefoon. Deze vraag heeft betrekking op het het regenwoud. Qula steunt namelijk het goede doel Stichting Oasebos. Oasebos zet zich in voor het behoud van regenwoud in Costa Rica. Voor elke vraag die je team beantwoordt, beschermt Qula in samenwerking met Stichting Oasebos 1m2 regenwoud.

Stadsspeurtocht voor 2 – 6 personen

Op je telefoon krijg je via een app vragen en leuke opdrachten, bedoelt om meer te weten te komen over de stad. Als je een raadsel of een opdracht goed hebt gedaan, krijg je punten. Als je met verschillende teams speelt, wint het team met de meeste punten. Start- en eindpunt is per stad verschillend en ontvang je via een bericht van Qula. 

Mystery Trail, stadspel voor max. 8 personen

Je gaat, met je team, op zoek naar 15 verborgen plekken in de stad door raadsels op te lossen, deze zijn soms moeilijker dan andere. Hoe moeilijker een raadsel is, hoe meer punten je team kan verdienen. Je team verdient punten als je de locatie vindt. Als je met meerdere teams speelt, wint het team met de meeste punten. 

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via https://qula.info/forms-trails-promotion-channels/, o.v.v. Groupon.
Annuleren: n.v.t.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijngelden voor alle deals.

[Vakantie in Eigen land] Interactieve speur- en wandeltochten van QULA @Groupon
[Vakantie in Eigen land] Interactieve speur- en wandeltochten van QULA @Groupon
€14,8 €49
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord