De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

Verlopen3 dagen Friese gastvrijheid middenin NP de Alde Feanen, direct aan het water incl. 3-gangenproeverij voor €92.50

HotelDeal
€92.50 €149.00 NAAR DEAL

Dit kleine watersport dorp ligt in het natuurgebied Nationaal Park De Alde Feanen. In vergelijking met de Friese Meren in het zuidwesten van de provincie is het er rustig, maar pittoresk en gezellig. Het is heerlijk toeven aan het water en de actieveling kan in deze omgeving heerlijk wandelen of fietsen. In Earnewald is ook het Landbouwmuseum en het Skutsjemuseum gevestigd.

Verblijfsduur3 dagen
Type verblijfHotels
LandNederland
StadEarnewald
Prijs€92.50 per persoon
Oude prijs€149.00

Hotel Princenhof

Aan de rand van dorp Earnewâld, midden in het hart van Friesland, ligt Hotel Restaurant Princenhof. Het kleine Friese dorp, gelegen tussen Drachten, Heerenveen en Leeuwarden, ligt in een van de mooiste natuurgebieden van Friesland, te weten Nationaal Park ‘De Alde Feanen’. De 42 kamers zijn uitgerust met een badkamer met douche/bad, toilet, televisie, telefoon en Wi-Fi. De meeste kamers zijn voorzien van een balkon of terras en bieden uitzicht op het water. Het restaurant heeft een Hollandse keuken met Franse invloeden en beschikt over een uitgebreide menukaart met vis-, vlees- en vegetarische gerechten. In de zomer kun je op het terras aan het water ontspannen met een versnapering.

3 dagen Friese gastvrijheid middenin NP de Alde Feanen, direct aan het water incl. 3-gangenproeverij voor €92.50
3 dagen Friese gastvrijheid middenin NP de Alde Feanen, direct aan het water incl. 3-gangenproeverij voor €92.50
€92.50 €149.00
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord