De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

Verlopen[Coupon] 8% korting bij Hotels.com

-8% NAAR DEAL
AFFHCOM320

Nu via Hotels.com extra 8% korting op alle boekingen van 25-02-2020 tot 05-04-2020 op verblijven die plaats vinden tussen 25-02-2020 tot en met 30-09-2020!

Hotels.com is een website voor het online en telefonisch boeken van hotelkamers. Het bedrijf heeft 85 websites in 34 talen, en geeft een overzicht van meer dan 325.000 hotels op ongeveer 19.000 locaties. De inventaris omvat hotels en B&B’s, en enkele appartementen en andere soorten commerciële accommodatie. Hotels.com werd opgericht in 1991 als het Hotel Reservations Network (HRN). In 2001 werd het onderdeel van Expedia, Inc. en in 2002 veranderde het zijn naam in Hotels.com.

Hoe maak je gebruik van deze deal?

Klik hierboven op “Zie Coupon” om de code weer te geven. Hierna word je automatisch via ons doorverwezen naar de website van Hotels.com. Aldaar kan je gewoon de site bezoeken zoals je gewend bent. Belangrijk is om bij het afrekenen de couponcode in te voeren voor het afrekenen – je krijgt dan vanzelf 8% korting op je totaalprijs!

Voorwaarde voor de deal

Gebruik deze coupon voor 8% korting op de prijs van je boeking bij een hotel dat deelneemt aan de Beste Prijs Garantie wanneer je tussen 1 en 28 nachten verblijft.

Je dient je verblijf gelijk bij het boeken te betalen. De korting geldt uitsluitend voor de eerste kamer die in de boeking vermeld wordt. Voor enige andere kamers dien je de volledige prijs te betalen. De korting wordt niet toegepast op enige belastingen, toeslagen of extra kosten.

Om deze coupon te gebruiken, dien je minimaal 18 jaar oud en woonachtig in Nederland te zijn. Je kunt deze coupon alleen gebruiken wanneer je boekt tussen 00.01 uur MT op 25-02-2020 en 23.59 uur MT op 05-04-2020 op de Nederlandse site van Hotels.com voor een verblijf tussen 25-02-2020 en 30-09-2020. Boekingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en onderhevig aan de hotelvoorwaarden en -bepalingen.

Deze coupon kan niet worden gebruikt voor:

  1. Pakketboekingen, bijv. vlucht + hotel
  2. Boekingen die via de groepsreisservice gedaan worden
  3. Boekingen die je in het hotel betaalt
  4. Boekingen die je in een vreemde valuta betaalt
  5. Boekingen bij niet-deelnemende hotels
  6. Boekingen die je voor ontvangst van de coupon hebt gedaan

Je kunt deze coupon voor maximaal vijf boekingen gebruiken en dient elke keer volledig gebruikt te worden. Na deze vijf boekingen kun je de coupon niet meer gebruiken, zelfs niet als je een of meerdere van de gemaakte boekingen annuleert.

Deze coupon geldt uitsluitend voor de eerste 5250 boekingen die door alle klanten zijn geplaatst die van deze coupon gebruikmaken. De geldigheid van de coupon kun je controleren voordat je de boeking voltooit. Per boeking kan maximaal één coupon gebruikt worden.

Deze coupon kan gecombineerd worden met kortingsprijzen op Hotels.com. Het kan echter niet gebruikt worden in combinatie met enige andere aanbiedingen op Hotels.com, of deze nu wordt aangeboden door een derde partij of op een andere wijze.

Je kunt met deze coupon geen nachten verzamelen of gratis* nachten gebruiken in het Hotels.com™ Rewards-programma.

De coupon kan niet toegepast worden op belastingen, toeslagen of andere kosten, zoals toeslagen voor extra gasten, telefoonkosten, annuleringskosten of parkeerkosten. Deze kosten dien je tijdens de boeking of later in het hotel te betalen.

De coupon mag niet ingewisseld worden voor contanten, overgedragen of verkocht worden.

De coupon is ongeldig waar dit bij de wet verboden is. Ongeoorloofd gebruik van de coupon is verboden en wordt beschouwd als fraude. We behouden het recht om deze aanbieding te wijzigen of in te trekken en om boekingen te annuleren als de coupon hierbij is gebruikt om speculatieve, valse of misleidende boekingen of reserveringen te plaatsen in afwachting van de vraag.

De gebruikelijke boekingsvoorwaarden en -bepalingen zijn van toepassing (zie nl.hotels.com/customer_care/terms_conditions.html) en alle boekingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Hotels.com is de promoter van deze aanbieding.

Deze voorwaarden & bepalingen vallen onder en zijn samengesteld in overeenstemming met de wetten van de Amerikaanse staat Washington.

[Coupon] 8% korting bij Hotels.com
[Coupon] 8% korting bij Hotels.com
-8%

VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord