De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

Verlopen[Coupon] 8% korting op hotelreserveringen bij Hotels.com

-8% NAAR DEAL
CLP8DEOFF

Let op: Deze actie is geldig bij de Duitse Hotels.com website. Mocht je moeite hebben met de taal, dan is het advies om gebruik te maken van Google Chrome om automatisch de pagina te laten vertalen.

Met deze voucher ontvangt u 8% korting op het boekingsbedrag als u een deelnemend hotel met de beste prijsgarantie voor 1 tot 28 nachten boekt via Hotels.com.

De korting is alleen geldig voor boekingen die direct online worden betaald. Het wordt ook alleen toegekend op de prijs van de eerste kamer. Voor alle andere kamers moet de totale prijs worden betaald. De korting kan ook niet worden toegepast op belastingen of andere extra kosten.

Om de voucher in te wisselen moet u ouder zijn dan 18 jaar en moet u in Duitsland wonen. U kunt deze voucher alleen gebruiken voor verblijven tussen 29.03.2019 en 31.12.2020, die geboekt zijn tussen 29.03.2019, 00:01, en 31.12.2020, 23:59, op de Duitse website van Hotels.com. Boekingen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de algemene voorwaarden van het betreffende hotel.

Deze voucher is niet geldig voor de volgende boekingen:

  • Pakketreizen met een combinatie van bijvoorbeeld hotel en vlucht
  • Boekingen die worden gemaakt via de groepsreisdienst
  • Boekingen direct in het hotel betaald
  • Postings die in een andere valuta worden betaald
  • Boekingen met niet-deelnemende hotels
  • Boekingen gemaakt voor ontvangst van deze voucher

U kunt deze vouchercode gebruiken voor maximaal vijf boekingen. De voucher moet bij elke boeking volledig worden ingewisseld. Na de vijfde boeking kunt u de vouchercode niet meer gebruiken. Dit geldt ook als u een of meer van deze vijf boekingen annuleert.

Deze voucher is alleen geldig voor de eerste 100,000 boekingen met de vouchercode. U kunt de geldigheid van de voucher controleren voordat de boeking wordt voltooid. Per boeking kan slechts één voucher worden ingewisseld.

De voucher kan worden gecombineerd met gereduceerde prijzen op Hotels.com. De voucher kan echter niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen op Hotels.com, ongeacht of deze al dan niet door derden worden aangeboden.

U kunt geen Rewards-nachten verdienen of bonusnachten inwisselen bij Hotels.com™ wanneer u een boeking maakt waarbij u deze voucher inwisselt.

Deze voucher kan niet worden ingewisseld, overgemaakt of verkocht voor contant geld.

Het is ongeldig wanneer het gebruik van vouchers wettelijk verboden is. Elk misbruik van de voucher is verboden en kan als frauduleus worden beschouwd. Wij behouden ons het recht om dit aanbod te allen tijde te wijzigen of in te trekken en om boekingen te annuleren wanneer de voucher is gebruikt voor speculatieve, valse of frauduleuze boekingen.

De gebruikelijke algemene voorwaarden zijn van toepassing en alle boekingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Deze aanbieding wordt verzorgd door Hotels.com.

[Coupon] 8% korting op hotelreserveringen bij Hotels.com
[Coupon] 8% korting op hotelreserveringen bij Hotels.com
-8%
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord