De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

Verlopen[DagDeal] 2 of 3 dagen in een top beoordeeld hotel bij het centrum van Den Haag incl. ontbijt voor €39.50

Cheap.nl
€39.50 €99.00 NAAR DEAL

Babylon Hotel Den Haag ligt in het centrum van Den Haag. Wandel door deze statige hofstad over de groene boulevards en door de mooie stadsparken. Struin door het hippe winkelgebied “Haagse Bluf”, waar achter historische gevels leuke kledingwinkels schuil gaan. Ga picknicken in het Zuiderpark of maak een fietstocht naar Scheveningen. Lekker uitwaaien of genieten van het mooie weer! Flaneer over de gezellige boulevard of maak een wandeling over het strand en krijg het ultieme vakantiegevoel! 

Let op: i.v.m de maatregelen van het RIVM is er geen ontbijtbuffet in het restaurant mogelijk. Je ontvangt een ontbijtbox, deze kun je nuttigen op je kamer. 

Babylon Hotel Den Haag heeft samen met restaurants in de buurt een initiatief opgestart, zodat jij jou lunch of diner kunt bestellen en laten bezorgen in het restaurant

Informatie over deze deal

RegioZuid-Holland
StadDen Haag
Accommodatie TypeHotel
Naam accommodatieBabylon Hotel Den Haag
Oude prijs€99.00
Aanbiedingsprijs€39.50

Babylon Hotel Den Haag

Direct aan het prachtige Haagsche park, tegenover het centraal station bevindt zich het Babylon Hotel Den Haag. Dit hotel is de plek bij uitstek in deze majestueuze stad. Slaap als een roos op de heerlijke bedden in de trendy en warme kamers met gratis Wi-Fi. Babylon Hotel Den Haag heeft samen met restaurants in de buurt een initiatief opgestart, zodat jij jou lunch of diner kunt bestellen en laten bezorgen in het restaurant. Ga op ontdekkingsreis in Den Haag, op een paar minuten loopafstand van het hotel of geniet binnen 10 minuten van het strand en de boulevard in Scheveningen.

[DagDeal] 2 of 3 dagen in een top beoordeeld hotel bij het centrum van Den Haag incl. ontbijt voor €39.50
[DagDeal] 2 of 3 dagen in een top beoordeeld hotel bij het centrum van Den Haag incl. ontbijt voor €39.50
€39.50 €99.00
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord