De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

Verlopen€50 korting bij Belvilla zonder minimale besteding

€50 korting NAAR DEAL
NEW50

€50 korting bij Belvilla met code NEW50 (uit de nieuwsbrief)

Voorwaarden
*De tegoedbon is geldig op alle boekingen gemaakt tussen 15 april 2020 en 30 juni 2020. De tegoedbon is van toepassing op alle accommodaties met uitzondering van vakantieparken. De tegoedbon is geldig op alle verblijven tussen 15 april 2020 en 30 juni 2021. Dit is een tegoedbon van € 50 zonder minimumbesteding en dus geldig op alle boekingen. Niet van toepassing op verblijven tussen 1 juli 2020 en 31 augustus 2020. Per boeking kan slechts één tegoedbon code worden gebruikt. De code is niet inwisselbaar tegen contanten.

Over Belvilla 

Van een villa aan het strand tot een chalet in de bergen

Belvilla is de specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. Met aanbod in 20 landen, zit er altijd een vakantiehuis bij dat bij jouw wensen past! Laat je inspireren door het uitgebreide aanbod aan unieke vakantiehuizen in Europa. In ons ruime aanbod vind je allerlei soorten huizen, voor grote en kleine reisgezelschappen.

Verschillende soorten vakantiehuizen

Bij Belvilla willen we jou een unieke en onvergetelijke vakantie bieden. Vakantie draait om het maken van fijne herinneringen met je partner, familie of vrienden. Verblijf daarom in een uniek vakantiehuisje! Wat dacht je van een chalet op de piste of in de Franse natuur? Een agriturismo tussen de glooiende Italiaanse heuvels of een luxe vakantiehuis met privézwembad in het zuiden van Europa? Maar ook groepsaccommodaties vind je bij ons waardoor je met de hele familie, je voetbalteam of collega’s op vakantie kunt. Wij vinden het belangrijk dat het hele gezin kan genieten van een welverdiende vakantie, daarom vind je in ons aanbod ook vakantiehuizen waarbij jouw huisdier welkom is. Zoek je een geschikte accommodatie voor jezelf en je kinderen? Kijk dan ook eens naar ons aanbod op vakantieparken. Door de vele faciliteiten op deze parken, hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen. Op deze parken vind je vaak een zwembad, een restaurant en een winkeltje. Daardoor hoef je het park niet eens meer te verlaten. Weet je nog niet wanneer je op vakantie kunt gaan? Je kan op het laatste moment ook altijd nog kiezen voor een last minute vakantiehuis. Zo kan je bijvoorbeeld ook het weer op de bestemming afwachten.

€50 korting bij Belvilla zonder minimale besteding
€50 korting bij Belvilla zonder minimale besteding
€50 korting

Tags:

VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord