De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

HEMA bungalowweken v/a €159

Pssst… de HEMA bungalowweken komen er weer aan! Vanaf maandag 2 maart 2020 om 9.00 uur zijn de vouchers weer online verkrijgbaar via https://tickets.hema.nl en in alle HEMA filialen in Nederland. En wees er snel bij, want op = op!

Midweek= 159
Weekend= 199

Wil jij er even lekker tussenuit? Landal GreenParks is dé plek om te genieten van de rust, ruimte en natuur! Kom met de kinderen spetteren in het zwembad, maak een mooie wandeling door het bos of kom heerlijk tot rust in één van de comfortabele accommodaties. Er is voor ieder wat wils!

Je kunt nu via HEMA tickets extra voordelig genieten op één van de geselecteerde parken van Landal GreenParks in Nederland, België of Duitsland. Je koopt een verblijfsvoucher bij HEMA per bungalow voor slechts 159.- euro voor een midweekverblijf of voor slechts 199.- euro voor een weekendverblijf in een 2,- 4,- 5,- of 6-persoons standaard accommodatie (afhankelijk van het park en o.b.v. reisgezelschap). De prijzen zijn inclusief bedlinnen, eindschoonmaak en reserveringskosten en zijn exclusief toeristenbelasting p.p.p.n. (de hoogte van de toeristenbelasting is variërend per park). 

Er zijn twee verschillende vouchers te koop: een voucher voor een weekendverblijf en een voucher voor een midweekverblijf in een 2-, 4-, 5- of 6-persoons standaardaccommodatie in Nederland, België en Duitsland (afhankelijk van het park en op basis van reisgezelschap) .Inclusief: reserveringskosten, bedlinnen en eindschoonmaak. Exclusief: toeristenbelasting (de hoogte van de toeristenbelasting is per persoon per nacht en variërend per park).

Met de vouchers kan geboekt worden via landal.nl/hema o.b.v. beschikbaarheid voor een aankomst vanaf 3 april t/m 5 oktober 2020 op één van de geselecteerde parken in Nederland, België of Duitsland. Met uitzondering van vakantie- en feestdagenperiodes, zoals vermeld op landal.nl/hema.

De beschikbaarheid van accommodaties is beperkt. Het kan voorkomen dat het gewenste park, aankomstdatum en accommodatietype op enig moment niet meer beschikbaar is.

Je kunt je midweek- of weekendvoucher kopen van maandag 2 maart t/m 29 maart 2020 via hema.nl/ticets.

Welke Parken doen mee?

Nederland
Landal Aelderholt
Landal Coldenhove
Landal De Lommerbergen
Landal Heideheuvel
Landal Heihaas
Landal Hellendoorse Berg
Landal Het Vennenbos
Landal Hoog Vaals
Landal Miggelenberg
Landal Orveltermarke
Landal Rabbit Hill
Landal Twenhaarsveld
Landal Landgoed ’t Loo

Duitsland
Landal Sonnenberg
Landal Warsberg
Landal Wirfttal
Landal Mont Royal
Landal Hochwald
Landal Winterberg
Landal Dwergter Sand
Landal Salztal Paradies

België
Landal Village L’ Eau d’Heure
Landal Mooi Zutendaal

Werkwijze & voorwaarden

Werkwijze
– koop je voucher bij een HEMA-winkel of via www.hema.nl/tickets
– na je betaling via een HEMA-winkel, ontvang je een kassabon met jouw unieke vouchercode. Heb je de voucher gekocht via www.hema.nl/tickets? Nadat je betaald hebt, ontvang je een bevestiging van je betaling per e-mail
– in de bijlage van deze e-mail vind je een PDF bestand met daarin jouw unieke vouchercode, bewaar deze code goed. Met deze vouchercode kun je jouw verblijf reserveren bij Landal GreenParks (o.b.v. beschikbaarheid)Wil je de voucher verzilveren en een verblijf reserveren?
Ga dan naar www.landal.nl/hema en vul via deze pagina jouw reserveringsaanvraag in. De beschikbaarheid van accommodaties is beperkt. Het kan voorkomen dat het gewenste park, aankomstdatum en accommodatietype op enig moment niet meer beschikbaar isJe reserveringsaanvraag wordt binnen 5 dagen in behandeling genomen door Landal GreenParks en wanneer je reservering definitief is, ontvang je per mail een reserveringsbevestiging. Je ontvangt een bevestiging van je reservering per e-mail met een factuur voor de toeristenbelasting. Ook voor vragen over beschikbaarheid of een reservering kun je terecht op www.landal.nl/hema.

Voorwaarden
– de actieperiode waarbinnen de vouchers voor deze actie gekocht kunnen worden, loopt van 2 maart t/m 29 maart 2020
– voor deze actie geldt op=op, dus wees er snel bij
– verzilver je voucher vóór 1 augustus 2020 via www.landal.nl/hema o.b.v. beschikbaarheid
– de actieprijs is voor een 2-, 4-, 5-, 6-persoons standaardaccommodatie inclusief reserveringskosten, bedlinnen en eindschoonmaak en is exclusief toeristenbelasting p.p.p.n. (de hoogte is variërend per park)
– de laatst mogelijke aankomstdatum is een midweek beginnend op 5 oktober 2020
– de actie is te boeken m.u.v. vakantie- en feestdagen
– de beschikbaarheid van accommodaties is beperkt. Het kan voorkomen dat het gewenste park, aankomstdatum en accommodatietype op enig moment niet meer beschikbaar is 
– de voucher met de unieke vouchercode is het betaalbewijs en dient via www.landal.nl/hema te worden verzilverd vóór 1 augustus 2020
– aankomsten zijn op basis van beschikbaarheid. Kijk op www.landal.nl/hema voor de beschikbaarheid 
– de voucher is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen 
– het is niet mogelijk om je vakantie om te boeken, over te boeken en/of te annuleren
– accommodaties zijn te reserveren o.b.v. reisgezelschap en combinatieboekingen (midweek + weekend) zijn niet mogelijk
– de voucher is niet inwisselbaar voor geld of anderszins 
– het is niet mogelijk om onverzilverde en/of verzilverde codes te retourneren
– HEMA en/of Landal GreenParks zijn niet aansprakelijk bij verlies, beschadiging of diefstal van de voucher(s)
– kijk voor de volledige actievoorwaarden op www.landal.nl/hema

HEMA bungalowweken v/a €159
HEMA bungalowweken v/a €159
€159

Tags:

VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord