De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

[Hotel] New York: 4* Doubletree by Hilton New York Downtown v/a €41 p.p.n

€41 €150 NAAR DEAL

Het gebeurd niet zo vaak dat we een aanbieding plaatsen voor een los hotel, maar deze is zo goed dat we het toch niet kunnen laten. Als u al een vlucht naar New York heeft geboekt, maar nog geen geschikt hotel heeft gevonden, heeft u de mogelijkheid om in februari te verblijven in het 4* Hotel DoubleTree by Hilton NY Downtown hotel voor een zeer mooie prijs.

De prijzen voor een tweepersoonskamer beginnen bij €83, dat is €41,50 per persoon. Aangezien het hotel ook kamers heeft met 2 tweepersoonsbedden, wordt u ondergebracht voor €27,75 p.p. bij een bezetting van 4 personen.

De prijzen voor 4*hotels in Manhattan zijn meestal vrij hoog, maar aangezien februari niet noodzakelijkerwijs het hoogseizoen is, zijn er soms goede aanbiedingen te vinden in sommige hotels. Op dit moment heeft het aangeboden hotel naar mijn mening de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Ik heb de kamerprijzen van de Amerikaanse site van Expedia toegevoegd om je een idee te geven hoe duur de tweepersoonskamer is op welke datum. De verhouding zou ongeveer hetzelfde moeten zijn als je boekt bij boeking (natuurlijk kun je ook boeken op expedia.com).

De prijzen voor de DoubleTree van Hilton NY Downtown zijn vanaf maart al €200-300 per kamer (natuurlijk varieert dit, maar het geeft een aardig beeld van de besparing op dit moment).

[Hotel] New York: 4* Doubletree by Hilton New York Downtown v/a €41 p.p.n
[Hotel] New York: 4* Doubletree by Hilton New York Downtown v/a €41 p.p.n
€41 €150
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord