De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

VerlopenAlila Ubud Bali: Villa for €150, incl. Breakfast & Daily Meal

€400 €150 NAAR DEAL
Omdat wij werken met zogenaamde Error Fares (aanbiedingen of prijzen zo goedkoop dat ze vaak de oorzaak zijn van fouten in de automatische systemen van de reisaanbieder) kunnen bij niet garanderen hoe lang deze aanbieding beschikbaar zal zijn.

De Alila Ubud Bali maakt deel uit van de World of Hyatt keten en biedt momenteel een zeer goede deal. Voor IDR 2.500.000 (~€154) kunt u in een van de villa’s verblijven, inclusief ontbijt en een dagelijkse maaltijd voor twee personen. WIFI, diverse activiteiten, afternoon tea, een shuttle en zelfs het gebruik van fietsen zijn bij de prijs inbegrepen.

Bild könnte enthalten: Text und im Freien

Zoek, Boek & Kamp; Prijsvergelijking

Deze deal is geldig tot 8 mei 2020. Het verblijf moet voor 22 december plaatsvinden. Ook al moet de volledige prijs worden betaald tijdens het boekingsproces, de boeking wordt volledig terugbetaald tot 24 uur voor het inchecken. Om dit tarief te boeken, dient u een e-mail te sturen naar [email protected]

IDR 2.500.000 (~€154) is echt een zeer goede prijs, aangezien dergelijke villa’s meestal ongeveer €400 per nacht kosten, zelfs zonder de gratis maaltijd. Het enige nadeel is de onzekerheid wanneer je weer naar Indonesië kunt vliegen. De flexibele annuleringsregeling beschermt u wel, maar u heeft toch een vlucht nodig.

Het hotel

Het Alila Ubud Bali is een resort hotel in de buurt van Ubud. Er is een hoofdgebouw met normale kamers, evenals verschillende villa’s die het resort doen lijken op een klein privé-dorpje. Er is uiteraard een fitnessruimte, en er is zelfs een Infinity pool te vinden, om uw vakantie zo ontspannen mogelijk te laten verlopen.

Alila Ubud Bali: Villa for €150, incl. Breakfast & Daily Meal
Alila Ubud Bali: Villa for €150, incl. Breakfast & Daily Meal
€400 €150
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord