De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

VerlopenPlan een Europees avontuur – verblijf 3 nachten en betaal voor slechts 2 nachten

Nu 33% korting bij ALL (Accor Live Limitless) +1000 bonuspunten exclusief voor ALL-leden. Log in of word gratis lid van ALL – Accor Live Limitless om je zomer een boost te geven.

3 halen, 2 betalen - Accor Live Limitless

Boekdata: 03.03.2020 t/m 13.03.2020
Verblijfdata: 04.04.2020 t/m 10.05.2020

Klanten die de European Flash-aanbieding boeken, komen overeen de volgende voorwaarden te hebben gelezen en geaccepteerd:

Deze aanbieding is geldig voor boekingen:
– Gemaakt van 3 Maart – 13 Maart 2020
– Waarvan de verblijfsdata tussen 3 April en 10 Mei liggen
– Die in deelnemende hotels worden uitgevoerd
– Die online zijn vooruitbetaald op www.ALL.accor.com of op de sites van de Accor Groep
– Die betaald zijn met een betaalkaart op het moment van boeken.

Type ALL hotels

1. Aanbieding alleen geldig voor verblijven van drie nachten. De gratis nacht wordt berekend door een korting van 33,33% per nacht toe te passen – op basis van de FLEXIBELE onbeperkte (unrestricted) prijs voor de gevraagde data bij boeking – voor een verblijf van precies drie nachten.
2. Deze aanbieding is geldig voor het verblijf van een lid van 3 April 2020 tot 10 Mei 2020 in een van de deelnemende hotels in Europa, en geboekt tussen 3 Maart 2020 tot 23:59 uur Central European Time (CET), 13 Maart 2020.
3. Deze aanbieding kan niet worden gewijzigd, geannuleerd of geruild na boeking en kan niet worden gecombineerd met andere kortingen of speciale aanbiedingen.
4. Aanbieding geldig in de deelnemende hotels van Accor op basis van beschikbaarheid of toegewezen kamers.
5. Het ontbijt kan in sommige hotels zijn inbegrepen. Raadpleeg de algemene voorwaarden van het hotel voor tarieven.
6. ALL Rewards-punten kunnen bij deelnemende hotels worden verdiend tijdens deze promotie. Er kunnen geen punten worden verdiend voor een verblijf bij ibis Budget.
7. Algemene ALL (Accor Live Limitless) voorwaarden zijn van toepassing op de Europese Flash Sale-aanbieding en u moet ALL-lid zijn om te kunnen profiteren van de 1000 Rewards-punten.
8. Deze aanbieding geeft ALL leden het recht, ongeacht hun lidmaatschapsstatus, om 1000 bonus Rewards-punten te verdienen tijdens hun verblijf in een hotel dat zich heeft ingeschreven voor deelname aan het ALL loyaliteitsprogramma.
9. Deze Rewards-puntenbonus wordt aangeboden naast de Rewards-punten en Statuspunten die gewoonlijk door het lid worden verdiend bij het voltooien van een in aanmerking komend verblijf, in overeenstemming met de ALL algemene gebruiksvoorwaarden.
10. Na afloop van het verblijf worden de punten op de rekening van het lid bijgeschreven in twee afzonderlijke transacties:
a. De punten die overeenkomen met de waarde van de punten die het ALL-lid zou hebben gekregen als ze niet op het aanbod hadden ingeschreven, worden bij de eerste transactie op de account van het lid bijgeschreven; en
b. extra verdiende Rewards-punten worden bijgeschreven op het account van het lid in de tweede transactie.
11. Deze aanbieding kan meer dan één keer worden geboekt, maar leden komen slechts eenmaal in aanmerking voor het ontvangen van de extra 1000 bonuspunten tijdens de geldigheidsperiode.
12. Het verblijf moet minimaal drie nachten zijn.
13. Voor de doeleinden van deze aanbieding wordt onder een verblijf verstaan één (1) boeking door een ALL-lid voor één of meerdere kamers. Met andere woorden, boekingen met meer dan één (1) kamer worden geteld als slechts één (1) verblijf. De eerdere uitcheckdatum wordt gebruikt om de Rewards en Status-punten te berekenen.
14. Met andere woorden, een ALL-lid ontvangt in aanmerking komende punten en nachten voor de kamer die hij / zij het eerst verlaat.
15. Om in aanmerking te komen voor deze aanbieding moeten verblijven rechtstreeks worden geboekt via Accor (via de officiële Accor-websites, de mobiele Accor-apps, het Accor-callcenter) of via een traditioneel reisbureau waarvan het boekingssysteem automatisch is verbonden met het Accor-boekingskantoor. Verblijven geboekt via een wederverkoper, touroperator of externe online reisagent (zoals expedia.com, booking.com, etc.) komen niet in aanmerking voor de extra 1000 bonuspunten.
16. U moet uw ALL Loyalty-kaartnummer opgeven bij het maken van uw reservering en uw kaart tonen bij de receptie van het hotel wanneer u incheckt voor uw verblijf.
17. De ALL Rewards-punten worden binnen 10 dagen na het uitchecken bijgeschreven op het account van het lid.
18. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere huidige promotionele aanbiedingen of voordelen en is niet van toepassing op groepen.
19. Als het verblijf voldoet aan de algemene voorwaarden voor verschillende aanbiedingen, worden alleen de Rewards-punten gekoppeld aan de meest genereuze aanbieding (wat betekent dat u het hoogste aantal Rewards-punten kunt verdienen) bijgeschreven op uw account.
20. Een verblijf geheel of gedeeltelijk betaald met ALL Rewards-punten komt niet in aanmerking voor de bonuspuntenaanbieding.
21. Deze aanbieding is afhankelijk van beschikbaarheid. Algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op gereserveerde openbare tarieven die specifiek zijn voor elk hotel.
22. Geef de referentie https://all.accor.com/promotion/3for2-europe/index.nl.shtml op in al uw communicatie met het callcenter of de klantenservice van Accor met betrekking tot deze aanbieding.

Gegarandeerd de beste prijs: Als u ergens anders een lagere prijs ziet, dan gaan wij daar 25% onder zitten.

Plan een Europees avontuur – verblijf 3 nachten en betaal voor slechts 2 nachten
Plan een Europees avontuur – verblijf 3 nachten en betaal voor slechts 2 nachten
-33%
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord