De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

Radisson Hotels: Tot 25% korting op verblijf

Radisson heeft op dit moment een mooie promotie: U kunt tot 25% korting krijgen op een verblijf in een groot aantal hotels wereldwijd, als u bereid bent het volledige, niet terug te betalen tarief vooraf te betalen. Deze verkoop eindigt op 1 maart 2020, maar het is mogelijk dat bepaalde hotels eerder niet meer beschikbaar zijn.

Terwijl de hoogste korting die we hebben kunnen vinden 15% was, adverteert de hotelketen tot 25% korting voor specifieke regio’s:

  • Tot 25% korting op het beste beschikbare tarief in de Verenigde Staten, Canada, Latijns-Amerika en het Caribisch gebied.
  • Tot 20% korting op het beste beschikbare tarief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.
  • Tot 15% korting op het beste beschikbare tarief in Azië-Pacific.

Het aanbod is geldig voor overnachtingen in Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson RED, Radisson, Park Inn by Radisson en Park Plaza hotels in heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika. U kunt 10% extra besparen door u aan te melden voor het Radisson loyaliteitsprogramma, Radisson Rewards.

TopBestemmingen

Let op: De boekingsperiode voor deze deal is van 25 november tot en met 3 december 2019. En de verblijfsperiode begint op 1 januari en eindigt op 31 december 2020.

Ontdek meer dan 1100 hotels wereldwijd en geniet van kortingen waar u ook bent, afhankelijk van beschikbaarheid

Reis de wereld rond en ontdek uw droombestemmingen; van onze premium lifestyle Radisson Collection-hotels tot onze stijlvolle Radisson Blu- en speelse Radisson RED-hotels tot de bruisende omgevingen die Park Inn by Radisson-hotels inspireren, of onze prachtige Radisson-hotels die warme gastvrijheid uitstralen, en onze Country Inn & Suites-hotels waarin u zich thuis voelt, geniet van forse besparingen als u vooruit boekt. Ons dynamische hotelportfolio heeft voor elk budget en elke smaak wel iets te bieden.

Als u met ons vooruitbetalingstarief boekt, kunt u tot wel 25% besparen. Dat is geld in uw portemonnee door simpelweg vooruit te plannen.

Radisson Rewards-leden kunnen tot 10% extra besparen bij het boeken van hun aankomende verblijf met behulp van de aanbiedingscode PREPAID. Meld u nu aan om te profiteren van nog meer exclusieve kortingen en voordelen bij al onze hotels wereldwijd.

Radisson Hotels: Tot 25% korting op verblijf
Radisson Hotels: Tot 25% korting op verblijf
-25%

Tags:

VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord