De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

Over mij

Hoi! Mijn naam is Pepijn en als goede voornemen ben ik op 1 januari 2020 gestart met VakantieFouten. Eigenlijk was ik altijd al bezig met het zoeken naar aanbiedingen, maar de hobby is een beetje uit de hand gelopen toen ik 2 keer voor 40 euro de oceaan over wist te vliegen. Uiteraard wouden mijn vrienden hier ook gebruik van maken en zo ontstond er in de loop der tijd een uitgebreide maillijst. VakantieFouten is eigenlijk het logische vervolg hierop - maar dan gewoon voor iedereen toegankelijk! 

Hoe werkt VakantieFouten?

VakantieFouten werkt eigenlijk heel simpel – ik heb als hobby om online op zoek te gaan naar mijn volgende vakantie, maar vaak genoeg kom ik opties tegen op tijden waarop ik zelf niet kan. Deze gingen hiervoor altijd in mijn mailinglist, maar dus nu deel ik ze op deze website. Belangrijk is wel dat omdat het aanbiedingen en error fares zijn ik geen enkele garantie kan en zal geven op de beschikbaarheid van de aanbiedingen.
Dus: WEES ER SNEL BIJ!

Vanaf welke vliegvelden kan ik aanbiedingen verwachten?

Mocht het nog niet duidelijk zijn, ik ben Nederlands. Dat betekend dat de relevante aanbiedingen voor mij deze zijn die vertrekken vanuit Nederland of de grensstreek. Dat betekend met name vertrekken en aankomen op Schiphol, soms Eindhoven of Rotterdam en af en toe de grensvliegvelden in Duitsland en België.

Hey Pepijn! Ik heb zojuist geboekt, hoe kan ik wat terug doen?

Super tof dat het gelukt is om goedkoop op vakantie te gaan! Geniet er van. Vakantiefouten is niet begonnen om geld te verdienen maar om mensen te helpen. Vertel anders eens een vriend over mijn website, dan krijg ik ook weer wat bezoekers er bij, maar vooral lekker op vakantie gaan!

VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord