De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

Verlopen[Coupon] 100$ korting bij Expedia op Vlucht + Hotel

NAAR DEAL
ACTIVEJUNKY100

Reisportaal Expedia biedt een vakantiepakket aan voor klanten die boeken via hun Amerikaanse site. U kunt in de eerste helft van 2020 $100 besparen op de vlucht + hotelpakketten, zolang u gebruik maakt van de pay now optie. Helaas kan deze coupon niet worden toegepast op hotel ketens. Toch zijn er nog veel aantrekkelijke mogelijkheden. Een minimale boekingswaarde van $1.000 is nodig om de coupon te kunnen gebruiken.

Over Expedia

Expedia is een van de, zo niet het meest betrouwbare online reisbureau dat er bestaat. Hun portfolio is enorm en hun prijzen zijn meestal gelijk aan die van andere boekingssites. Het bedrijf biedt zelden dergelijke coupons aan. Verder is $100 een mooie besparing en je verlaagt de prijs voor je hele reis met 10% als je je kaarten goed speelt. Dit is een algemeen goed aanbod, maar ook niks extreem bijzonders. Dus kijk goed of je hiermee wel voldoende besparing haalt!

Voorwaarden

$100 korting op de vlucht + hotelpakketten op expedia.com bij directe betaling. Niet van toepassing op ketenhotels. Minimale waarde van de boeking is $1.000. Geldig tot 9 februari 2020 voor reizen die eindigen voor 9 juni 2020. Een minimum verblijf van 1 nacht is van toepassing.

[Coupon] 100$ korting bij Expedia op Vlucht + Hotel
[Coupon] 100$ korting bij Expedia op Vlucht + Hotel
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord