De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

Goedkope cruise met Royal caribbean (2020)

Boek en bevestig tussen 01 t/m 31 oktober 2020 een Royal Caribbean afvaart en profiteer van 60% korting voor 2e persoon! Vertrek van de cruise moet op of na 01 november 2020 zijn, alle hut categorieën komen in aanmerking voor de korting!

et schip meert namelijk aan in Marseille, Rome, Barcelona. Het schip heeft meerdere zwembaden/ theater/ casino/10 restaurants + nog veel meer

Voorwaarden

Actie is alleen van toepassing op nieuwe individuele boekingen geboekt tussen 01 en 31 oktober 2020. Vertrek van de cruise moet plaatsvinden op of na 1 november 2020. 60% korting wordt berekend over het cruisefare en havengelden, niet op taxes en eventuele fooien. 60% aanbod is combineerbaar met Crown & Anchor kortingen, Next Cruise aanbiedingen, niet combineerbaar met overige kortingen en/of aanbiedingstarieven. Annuleren en opnieuw inboeken is niet toegestaan en wordt bijgehouden. De rederij behoudt zich te allen tijden het recht voor, zonder aankondiging vooraf, prijzen en/of promoties te verhogen of in te trekken.

Goedkope cruise met Royal caribbean (2020)
Goedkope cruise met Royal caribbean (2020)
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord