De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

Verlopen10% korting op Interrail-passen

NS

Interrail – het aanbod voor mensen voor wie de reis ook de bestemming is!

Vanaf vandaag is er 10% korting op de meeste Interrail-passen. Inbegrepen in de promotie:

  • alle wereldwijde passen
  • Paspoorten voor één land, met uitzondering van Noorwegen, Zweden, Finland en Zwitserland.

De promotie loopt tot eind maart (31.03). Aangezien u ook een datum in de toekomst kunt opgeven als startdatum van de geldigheid, is de laatst mogelijke “eerste geldigheidsdag” 28/02/2021.

Let op: Ruilen en of geld terug is uitgesloten voor promopassen!

De passen zijn naar verwachting verkrijgbaar via alle gebruikelijke kanalen: op tal van internetsites (verzendkosten!) of bij de loketten van de spoorwegen.

De Interrail Global Pass is de enige reispas waarmee je met de trein naar meer dan 40.000 bestemmingen in 31 verschillende landen kunt reizen, waaronder Frankrijk, Duitsland, Italië en Zwitserland.

Over Interrail

Interrail is een unieke en spannende manier om te reizen. Eén treinpas opent deuren naar nieuwe bestemmingen, culturen en vriendschappen over heel Europa. Je kunt kiezen uit meer dan 40.000 bestemmingen in 33 landen en een persoonlijk Europees avontuur samenstellen. Jij maakt je eigen verhaal.

De Interrail Pas is een papieren treinticket waarmee je met bijna alle treinen door heel Europa kunt reizen. Hiermee krijg je toegang tot 40 spoorweg- en veerbootmaatschappijen in 33 landen.

In veel landen zijn bepaalde treincategorieën onderworpen aan een verplichte reservering of toeslag (TGV in Frankrijk, Frecce in Italië, Nightjets, ÖBB-DB-Eurocity voor reizen over de Brennerpas). Reserveringen brengen meestal extra kosten met zich mee.

Sommige reserveringen kunnen online worden geboekt, en in de meeste gevallen zijn ze ook beschikbaar aan het loket van de NS. Voor niet-eurolanden is het de moeite waard om de prijzen te vergelijken. Terwijl de reserveringen voor Noorwegen zeer slecht zijn, betaal je voor Zweden bijvoorbeeld een zeer eerlijke prijs.

U kunt ook bijna alle Europese nachttreinen gebruiken in een slaapwagon tegen meerprijs. De nachttreinregeling zegt dat voor nachttreinen ALLEEN de vertrekdag moet worden ingevoerd.

Met een Interrailpass krijgt u korting op veel veerboten.

De beste zoekmachine voor Europese dienstregelingen is bahn.de Er is ook een Interrail-app beschikbaar voor offline gebruik.

De pas is beschikbaar voor zowel de 2e als de 1e klas.

Senioren boven de 60 jaar en jongeren tot en met 27 jaar betalen minder dan volwassenen.

10% korting op Interrail-passen
10% korting op Interrail-passen
10%
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord