De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

Verlopen50% extra bij aanschaf reisvoucher @Etihad

50% extra NAAR DEAL

Koop tussen 10 en 24 juni een Etihad reisvoucher en ze voegen gratis 50% aan de waarde van uw voucher toe. 

Kies een bedrag tussen $ 250 en $ 65.000 en ze voegen gratis 50% toe aan de waarde van uw voucher. Als u dus een voucher van $ 1000 koopt, kunt u $ 1500 besteden voor uw volgende reis. 

Vouchers zijn 2 jaar lang te gebruiken.

Meer te besteden tijdens uw volgende reis

Uw droomvakantie kan dichterbij zijn dan u denkt met een Etihad reisvoucher. Kies een bedrag tussen $ 250 en $ 65.000 en we voegen gratis 50% toe aan de waarde van uw voucher. Als u dus een voucher van $ 1000 koopt, kunt u $ 1500 te besteden voor uw volgende reis. Gemakkelijk.

De waarde van uw voucher wordt toegevoegd aan een Travel Bank-rekening, die u vervolgens kunt gebruiken voor vluchten of extra’s voor uw vrienden of familie. Zodra het geld op uw Travel Bank-rekening staat, kan het niet meer worden terugbetaald of naar een andere rekening worden overgemaakt.

Vanaf 1 augustus 2020 kunt u een Etihad reisvoucher kopen om vluchten en extra’s te betalen. Uw tegoed is twee jaar geldig, zodat u voldoende tijd heeft om uw perfecte reis te plannen.

Met 50% meer te besteden en een wereldwijd netwerk is uw moeilijkste beslissing het bepalen van de bestemming waar u als eerste heen zult vliegen.  

Hoe werkt het

50% extra bij aanschaf reisvoucher @Etihad
50% extra bij aanschaf reisvoucher @Etihad
50% extra

Tags:

VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord