De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

VerlopenAmsterdam naar Bali voor €456 in oktober-dec, retour

Google Flights
€444 €630 NAAR DEAL

Een aantal uitstekende retourtarieven naar Bali. Tijd voor vakantie!

Veel data tussen eind oktober en begin december, maar ook een paar opties die het mogelijk maken om kerstmis op het strand te vieren als je een iets langere reis kunt maken 🙂

Hoe te boeken?

Zoals altijd, eerst de goedkoopste data opzoeken via Google Flight en dan uiteindelijk via Skyscanner de goedkoopste prijs opzoeken. Zie ook het voorbeeld en het verschil in prijs!

Over Denpasar

Hoewel Denpasar misschien niet zo populair is als het bruisende toeristische complex van Kuta Land Legian of de opwindende golven van de zuidkust van het eiland. Het heeft zijn eigen charme als een plaats waar moderniteit en Balinese cultuur feilloos samengaan in een geheel. Denpasar is de hoofdstad van het eiland Bali en fungeert ook als het belangrijkste knooppunt dat de vele toeristenbestemmingen binnen het eiland. Denpasar is ook de plaats waar jaarlijks het beroemde Bali Arts Festival wordt gehouden. De stad Denpasar is sinds 1958 aangewezen als hoofdstad van Bali en vervangt de voormalige hoofdstad Singaraja in het noorden. Sindsdien is de stad Denpasar snel gegroeid in bevolking en economie.

Amsterdam naar Bali voor €456 in oktober-dec, retour
Amsterdam naar Bali voor €456 in oktober-dec, retour
€444 €630
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord