De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

VerlopenAmsterdam – Seoul, Retour met LOT v/a €352

Google Flights
€352 €720 NAAR DEAL

Seoul is de hoofdstad van Zuid-Korea en een geweldige stad. Het is een aanval op je zintuigen. Overal waar je komt ruik je eten, zie je wonderbaarlijke gebouwen, worden er uitzinnige activiteiten gedaan, worden de trommelvliezen uit je oren geramd door een van de van duizenden karaoke-bars. En als de zon eenmaal onder is wordt de stad verlicht met neon letters.

Vlieg nu vanaf Amsterdam in September met LOT naar Seoul voor slechts €352! Normale prijs voor deze route is rond de €720 – 1.450 euro!

Google Flights: Amsterdam Maar Seoul

Reisadvies Zuid-Korea | Ministerie van Buitenlandse Zaken

Laatst gewijzigd op: 25-08-2020 | Nog steeds geldig op: 30-08-2020

De lokale overheid neemt maatregelen in de aanpak van de verspreiding van het coronavirus. Deze maatregelen worden met regelmaat aangescherpt of versoepeld. Deze maatregelen leveren beperkingen op voor het in- en uitreizen en het dagelijkse leven. Bijgaande kaart wordt geactualiseerd, afhankelijk van de ontwikkelingen. Voor de laatste ontwikkelingen in het land: volg de aanwijzingen op van de lokale overheid en volg het nieuws. Als u vanuit Zuid-Korea terugkomt in Nederland hoeft u NIET in thuisquarantaine te gaan. Er is geen verhoogd risico op toename van coronabesmettingen vanuit deze landen voor Nederland.Zie voor meer informatie de rubriek Coronavirus. Lees het volledige reisadvies >>

Amsterdam – Seoul, Retour met LOT v/a €352
Amsterdam – Seoul, Retour met LOT v/a €352
€352 €720
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord