De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

VerlopenBangkok voor €1.549 met Turkish Airlines Business vanaf Amsterdam & Brussel

Skyscanner
€1549 €2381 NAAR DEAL

Star Alliance lid Turkish Airlines biedt momenteel enkele interessante business class tarieven aan naar Bangkok. Retourvluchten vanuit Amsterdam en Brussel beginnen bij €1.472 met een enkele stop op de gloednieuwe luchthaven van Istanbul. Omdat Turkish Airlines regelmatig gebruik maakt van widebody vliegtuigen tussen Amsterdam en Istanbul, kunt u met dit ticket de hele reis genieten van een echte long haul business class.

Turkish Airlines gebruikt een mix van Boeing 777-300ER en Airbus A330 vliegtuigen op haar vier dagelijkse vluchten tussen Istanbul en Amsterdam, uitgerust met een long haul business class cabine. De Airbus A320-vliegtuigen vliegen naar Brussel, met de short-haul business class van Turkish Airlines (2-2 of 3-3 zitplaatsen met een geblokkeerde middenstoel).

In de tariefregels staat dat deze aanbieding op 19 februari 2020 afloopt. Tickets tegen dit tarief moeten ten minste 3 dagen van tevoren worden gekocht. Ze zijn geldig voor reizen langer dan twee dagen of ten minste één nacht van zaterdag tot en met zondag. Uw verblijf mag niet langer dan twaalf maanden duren. Op het moment van schrijven is de beschikbaarheid in mei en juni, evenals vanaf september, meer dan uitstekend te noemen.

Tickets boeken

De handigste manier om reisdata op te halen is Google Flights. Gebruik de kalenderfunctie om te zien wanneer tickets het goedkoopst zijn en voer deze data in bij Skyscanner om te controleren of de prijzen nog lager zijn.

Bangkok voor €1.549 met Turkish Airlines Business vanaf Amsterdam & Brussel
Bangkok voor €1.549 met Turkish Airlines Business vanaf Amsterdam & Brussel
€1549 €2381
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord