De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

VerlopenBotswana: Qatar Airlines Vluchten vanaf €446 vanuit Amsterdam (incl. Bagage)

Google Flights
€446 €1000 NAAR DEAL

Oneworld lid Qatar Airlines verkoopt goedkope vluchten naar Botswana vanuit Belgrado, Madrid, Amsterdam en Praag. De vluchten zijn inclusief 30 kg bagage en bieden een geweldige mogelijkheid om naar een Afrikaans land te vliegen waar we zelden aanbiedingen voor zien. Er is een hoge beschikbaarheid van februari tot midden 2021!

Vanuit Europa zou u eerst naar Doha vliegen. Dan vliegt u met een A350 naar Johannesburg, waar het vliegtuig een uur lang zal tanken, en dan vliegt datzelfde vliegtuig naar Gaborone, Botswana.

Deze aanbieding zou geldig moeten blijven tot 31 augustus 2020. U moet een minimumverblijfsduur van 3 dagen rekenen en kunt op elk moment vanaf 4 februari vliegen. U kunt de exacte beschikbare data vinden op Google Flights, en moet dan direct boeken op de website van Qatar.

COVID-19 tip

Helaas zitten we nog steeds in de COVID tijd en is het niet zeker wanneer we weer veilig kunnen vliegen. Een van de opties is om te zorgen dat je een reisverzekering hebt die geld teruggeeft mocht de kleurcode van een land veranderen. Zelf gebruik ik hiervoor mijn AmericanExpress klaart, deze heeft vanaf FlyingBlue Gold dekking voor COVID (op moment van schrijven, controleer altijd zelf de voorwaarde). Mocht je deze willen aanschaffen dan kan dit via mijn persoonlijke link, dan is hij het eerste jaar ook nog helemaal gratis!

Botswana: Qatar Airlines Vluchten vanaf €446 vanuit Amsterdam (incl. Bagage)
Botswana: Qatar Airlines Vluchten vanaf €446 vanuit Amsterdam (incl. Bagage)
€446 €1000

Tags:

VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord