De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

VerlopenMexico: €1.318 Business Class vanuit Amsterdam met alle allianties

Skyscanner
€1352 €2549 NAAR DEAL
Omdat wij werken met zogenaamde Error Fares (aanbiedingen of prijzen zo goedkoop dat ze vaak de oorzaak zijn van fouten in de automatische systemen van de reisaanbieder) kunnen bij niet garanderen hoe lang deze aanbieding beschikbaar zal zijn.

Skyteamleden Aeromexico & KLM en verschillende Star Alliance-leden zoals SWISS en Air Canada strijden om business class klanten tussen Amsterdam en Mexico. Tussen mei 2020 en 17 februari 2021 kunt u bijna dagelijks de Atlantische Oceaan oversteken in de business class 787 van KLM voor ongeveer €1.400. Een premium aansluitvlucht binnen Mexico verhoogt de prijs slechts een beetje of maakt het nog goedkoper.

Op de meeste data komen Star Alliance-maatschappijen overeen met de prijs van KLM. Begin mei heeft Oneworld zich aangesloten bij de prijsoorlog op routes naar Mexico en Cancun.

  • Cancún vanaf €1.320
  • Guadalajara vanaf €1.399
  • Monterrey vanaf €1.403
  • Mexico-Stad (non-stop) vanaf €1.415
  • Merida vanaf €1.430
  • Los Cabos vanaf €1.433

Er zijn meer Mexicaanse bestemmingen beschikbaar dan hierboven vermeld. Probeer gewoon uw geluk op Google Vluchten of onze vlucht zoeken.

Vluchten van Europa naar Mexico-Stad zijn directe vluchten en met een duur van ongeveer 12 uur, terwijl vluchten naar het oosten tot 90 minuten minder kunnen duren. KLM is van plan om dagelijks gebruik te maken van een Boeing 787-9 vliegtuig van en naar Amsterdam.

WAARSCHUWING
We verwachten grote shakeups in de luchtvaartindustrie in de komende maanden. Sommige diensten kunnen worden geannuleerd, vliegtuigen worden gewijzigd of gedegradeerd. Het schema dat we beschrijven was gepland onder verschillende economische omstandigheden en kan heel goed veranderen.

Zoeken & boeken

Vanaf nu tonen deze tarieven een goede beschikbaarheid. De deal van SkyTeam loopt af op 31 mei 2020. Minimum verblijf is de eerste zondag na vertrek van uw herkomst. Er geldt ook een maximale verblijfsduur van drie maanden.

De beste manier om vluchtdata te vinden is Google Vluchten. Sommige van deze tickets hebben een extra risico, omdat onze vluchtzoekactie laat zien dat het goedkoopste tarief alleen wordt aangeboden door online reisbureaus. Hoewel boeken via de website van KLM prijzen met €80 kunnen zien stijgen, raden we meestal aan om deze kant op te gaan, indien mogelijk.

Gezien de immigratieregels die van kracht zijn vanwege de Covid-19 pandemie, is het wellicht de moeite waard om het aanbod van KLM in overweging te nemen. Op deze manier kunt u rechtstreeks naar Mexico vliegen en doorgaan op binnenlandse vluchten, waarbij douane in transitlanden zoals Canada of de VS wordt vermeden.

[tp_hotels_selections_discount_shortcodes city=”4377″ title=”” paginate=true off_title=false type_selections=”tophotels” number_results=”20″ subid=”” city_label=”Cancun” type_selections_label=”Top hotels” link_without_dates=false]

Miles-punten

KLM geeft tickets uit in boekingsklasse Z. Dit betekent dat u in de meeste frequent flyer-programma’s van SkyTeam veel award miles ontvangt voor de langeafstandsvlucht naar Mexico-Stad.

Voor informatie over kilometers bij luchtvaartmaatschappijen van Oneworld of Star Alliance kunt u terecht op wheretocredit.com.

Mexico: €1.318 Business Class vanuit Amsterdam met alle allianties
Mexico: €1.318 Business Class vanuit Amsterdam met alle allianties
€1352 €2549
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord