De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

New York: €1.345 Non-stop United Business Class vanuit Brussel

Omdat wij werken met zogenaamde Error Fares (aanbiedingen of prijzen zo goedkoop dat ze vaak de oorzaak zijn van fouten in de automatische systemen van de reisaanbieder) kunnen bij niet garanderen hoe lang deze aanbieding beschikbaar zal zijn.

Star Alliance-vervoerders bieden voordelige tickets voor business class tussen Brussel en New York. Deze starten vanaf €1.345 voor een non-stop retour in United business class. Als u op Lufthansa, Oostenrijk of Zwitsersland wilt vliegen, zijn er ook routes met overstappen in andere Europese hub-luchthavens beschikbaar.

De vlucht wordt verkocht als Lufthansa, maar eigenlijk uitgevoerd door United Airlines.
De vlucht wordt verkocht als Lufthansa, maar eigenlijk uitgevoerd door United Airlines.

De vluchten worden uitgevoerd door moderne 787 Dreamliner jets en u kunt genieten van het nieuwe Polaris Business Class-product van United Airlines.

waarschuwing
We verwachten grote shakeups in de luchtvaartindustrie in de komende maanden. Sommige diensten kunnen worden geannuleerd, vliegtuigen worden gewijzigd of gedegradeerd. Het schema dat we beschrijven was gepland onder verschillende economische omstandigheden en kan heel goed veranderen.

Zoeken & boeken

Tariefregels bepalen dat deze aanbieding vervalt op 31 mei 2020. De deal is geldig voor vluchten vanaf vandaag tot april 2021. De minimale verblijfsvoorwaarden zijn twee dagen of de nacht van zaterdag op zondag. Als u langer wilt blijven, kunt u uw reis verlengen tot maximaal 3 maanden. Maar vergeet niet dat uw ESTA slechts 90 dagen geldig is.

Brussel naar Newark New York via united airlines business class

De beschikbaarheid van deze deal is geweldig. Je moet in staat zijn om minstens een paar tickets met korting te vinden per week, het hele jaar door. Als je het goed vindt om van vliegtuig te wisselen, zijn er nog meer opties.

U kunt deze tarieven vinden op Google Vluchten. U kunt dat in uw voordeel gebruiken door de juiste vluchtdata daar te zoeken en het laagste tarief te boeken op Skyscanner of op een carrieres website zoals Lufthansa of United. Voor business class-tarieven is dit meestal de veiligere manier.

Prices are €444 cheaper than usual

Informatie & Tips voor de VS

De VS biedt vele bezienswaardigheden, natuurwonderen en culturele betekenis. Dankzij tal van luchtvaartmaatschappijen die vluchten over de Atlantische Oceaan aanbieden, is het altijd vrij goedkoop om er te komen. Als alternatief kunt u ook de Atlantische Oceaan oversteken met de boot.

Immigratie, ESTA & Visa Requirements

De VS heeft een van de strengste toegangsregels ter wereld. De meeste EU-burgers hebben het geluk deel te mogen nemen aan het zogenaamde Visa Waiver Program. Als je een elektronische toegangsvergunning (ESTA) krijgt voor ongeveer 12€, heb je geen visum nodig voor binnenkomst.

Beste tijd om te bezoeken

Vanwege de enorme omvang, de perfecte tijd om de VS te bezoeken varieert sterk van regio tot regio. In de winter is Florida erg populair vanwege de milde temperaturen. In de zomer worden de west- en oostkust overspoeld door toeristen die de prijzen voor hotels en vluchten opdrijven en tijdens de Indiase zomer in de late herfst New England is een zeer populaire bestemming. Het orkaanseizoen tussen juli en september kan gevaarlijk zijn in het Caribisch gebied en de Golf van Mexico. Florida en de zuidelijke staten worden regelmatig getroffen door deze tropische stormen. Tijdens de wintermaanden komen sneeuwstormen voor van de oostkust tot het Midwesten en zetten regelmatig het luchtverkeer en het openbare leven in de wacht.

Valuta

De Amerikaanse dollar wordt over de hele wereld veel gebruikt en geaccepteerd als valuta in de meeste toeristische hotspots wereldwijd. Dat gezegd zijnde, het vervoeren van geld is niet nodig in de VS, alles wat je nodig hebt is een creditcard! Deze komen heel vaak voor in de VS en worden vrijwel overal zonder problemen geaccepteerd. Als u al een creditcard in uw portemonnee hebt, moet u ervoor zorgen dat er geen kosten in rekening worden gebracht in vreemde valuta indien mogelijk. Een paar dollar in contanten dragen doet geen pijn. U heeft mogelijk contant geld nodig voor bijvoorbeeld het buskaartje als u het rechtstreeks bij de chauffeur wilt kopen. Meestal moet je zelfs exacte verandering geven.

New York: €1.345 Non-stop United Business Class vanuit Brussel
New York: €1.345 Non-stop United Business Class vanuit Brussel
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord