De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

VerlopenUSA: Alle Alliances Business Class Sale vanaf €1.219 vanuit Amsterdam

Google Flights
€1219 NAAR DEAL
Omdat wij werken met zogenaamde Error Fares (aanbiedingen of prijzen zo goedkoop dat ze vaak de oorzaak zijn van fouten in de automatische systemen van de reisaanbieder) kunnen bij niet garanderen hoe lang deze aanbieding beschikbaar zal zijn.

Luchtvaartallianties Oneworld en SkyTeam zijn een strijd aangegaan met de rest van de reiswereld om business class passagiers tussen Amsterdam en de Verenigde Staten. Diverse leden van beide allianties zoals American Airlines, British Airways, Delta Air Lines en KLM verkopen business class rondreizen naar bijna elke mogelijke luchthaven in de VS onder de €1.300. Tarieven voor deze prijs zijn beschikbaar tot april 2021.

Nu ook Lufthansa en United Airlines mee doen met de strijd verkopen alle grote allianties tickets voor echt aantrekkelijke prijzen.

De prijzen hierboven zijn reisschema’s met een maximum van één tussenstop per enkele reis. Prijzen dalen met €120 als u een tweede tussenstop toevoegt aan uw reisschema. Sommige Canadese bestemmingen zoals Vancouver of Calgary liggen ook in dezelfde prijsklasse. U kunt ook non-stop verbindingen vinden:

Non-stop van Amsterdam naar Boston

De meeste routes omvatten een korteafstand en een langeafstandsvlucht. Het lange, transatlantische deel van de reis gebeurt altijd in een business class cabine. De korte afstand bevat ofwel het gevreesde Europese business class product van luchtvaartmaatschappijen als Air France, British Airways, Iberia of KLM — wat eigenlijk een geblokkeerde middenstoel is. Met een beetje mazzel is het de Amerikaanse binnenlandse business class, waarbij je gebruik kan maken van de iets betere Domestic First klasse van American Airlines of Delta Air Lines.

waarschuwing
We verwachten grote shakeups in de luchtvaartindustrie in de komende maanden. Sommige diensten kunnen worden geannuleerd, vliegtuigen worden gewijzigd of gedegradeerd. Het schema dat we beschrijven was gepland onder verschillende economische omstandigheden en kan heel goed veranderen.

Zoeken & boeken

Beide allianties hebben tariefregels uitgegeven waarin staat dat deze aanbieding verstrijkt op 31 mei 2020. De minimale verblijfsduur van één nacht van zaterdag tot zondag is ook identiek. Oneworld biedt een ruimer verblijf van maximaal twaalf maanden in tegenstelling tot de drie maanden van SkyTeam. U kunt bijna dagelijkse beschikbaarheid vinden tot april 2021 naar de meeste bestemmingen.

De tariefregel van Star Alliance komt overeen met die van SkyTeam. De aanbieding verstrijkt op 31 mei 2020 en er geldt een minimumverblijf van één nacht van zaterdag tot zondag.

Miles & More

SkyTeam airlines Delta en KLM geven hun tickets uit in boekingsklasse Z. American Airlines en British Airways geven tickets uit in boekingsklasse I.

Miles Upgrade bij KLM en Air France mogelijk op alle tarieven ...
Voorwaarde brekingsklasse

Informatie & Tips voor de VS

De VS biedt vele bezienswaardigheden, natuurwonderen en culturele ervaringen. Dankzij tal van luchtvaartmaatschappijen die vluchten over de Atlantische Oceaan aanbieden, is het altijd vrij goedkoop om er te komen. Als alternatief kunt u ook de Atlantische Oceaan oversteken met de boot.

Immigratie, ESTA & Visa Requirements

De VS heeft een van de strengste toegangsregels ter wereld. De meeste EU-burgers hebben het geluk deel te mogen nemen aan het zogenaamde Visa Waiver Program. Als je een elektronische toegangsvergunning (ESTA) krijgt voor ongeveer €12, heb je geen visum nodig voor binnenkomst.

ESTA aanvragen Amerika: Tips voor ESTA formulier Nederlands
ESTA US Customs and Border Protection

Beste tijd om te bezoeken

Vanwege de enorme omvang van het land, de perfecte tijd om de VS te bezoeken varieert sterk van regio tot regio. In de winter is Florida erg populair vanwege de milde temperaturen. In de zomer worden de west- en oostkust overspoeld door toeristen die de prijzen voor hotels en vluchten opdrijven en tijdens de Indiase zomer in de late herfst, is New England een zeer populaire bestemming. Het orkaanseizoen tussen juli en september kan gevaarlijk zijn in het Caribisch gebied en de Golf van Mexico. Florida en de zuidelijke staten worden regelmatig getroffen door deze tropische stormen. Tijdens de wintermaanden komen sneeuwstormen voor van de oostkust tot het Midwesten en zetten regelmatig het luchtverkeer en het openbare leven in de ijskast.

Valuta

De Amerikaanse dollar wordt over de hele wereld veel gebruikt en geaccepteerd als valuta in de meeste toeristische hotspots. Dat gezegd zijnde, het vervoeren van geld is niet nodig in de VS, alles wat je nodig hebt is een creditcard! Deze komen heel vaak voor in de VS en worden vrijwel overal zonder problemen geaccepteerd. Als u al een creditcard in uw portemonnee hebt, moet u ervoor zorgen dat er geen kosten in rekening worden gebracht in vreemde valuta indien mogelijk. Een paar dollar in contanten dragen is overigens altijd aan te raden. U heeft mogelijk contant geld nodig voor bijvoorbeeld het buskaartje als u het rechtstreeks bij de chauffeur wilt kopen.

USA: Alle Alliances Business Class Sale vanaf €1.219 vanuit Amsterdam
USA: Alle Alliances Business Class Sale vanaf €1.219 vanuit Amsterdam
€1219
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord