De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

Verlopen[Coupon] Flixbus 5% korting

FlixBus
-5% NAAR DEAL
CRP28R84K6

Op vakantie gaan is fantastich en met 5% korting wordt het nog veel beter!

Gebruik de voucher voor 28.01.2020* om 5% korting op je volgende trip te ontvangen. Begin je vakantie met FlixBus.

Over Flixbus

FlixBus is een van de grootste busmaatschappijen in Europa die een aanzienlijke dekking biedt in de regio tegen betaalbare prijzen.

In vergelijking met vluchten en treinen is FlixBus zeker de goedkoopste manier om door Europa te reizen. Met tickets die al vanaf €5, is FlixBus een uitkomst! FlixBus heeft ook veel routes door heel Europa. Of ik nu naar het zuiden ga of Oost-Europa ga verkennen, ik kon gemakkelijk een FlixBus reis vinden om me daarheen te brengen. Er zijn ook verschillende bustijden om uit te kiezen per reis. Zo zijn er dagelijks ongeveer acht busafvaarten van Grenoble naar Parijs.

Om rekening mee te houden

Hoewel de meeste FlixBus haltes bij busstations liggen, zijn sommige haltes vrij twijfelachtig. Zo ligt hun halte La Spezia in Italië gewoon aan de kant van een weg. Dit soort haltes zijn niet goed aangegeven; ik moest mijn ogen openhouden voor een kleine limoengroene FlixBus-sticker op de buspalen om de juiste halte te vinden. Maar meestal staan er ook een stel mensen te wachten op hun bus, dus het kan geen kwaad om het nog eens te controleren.

[Coupon] Flixbus 5% korting
[Coupon] Flixbus 5% korting
-5%

VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord