De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

€300 voor vluchten naar Miami vanuit Amsterdam & Londen (alleen Carry-on baggage)

Skyscanner

Op dit moment heeft u de kans om goedkope tickets te boeken voor vluchten van Londen en Amsterdam naar Miami met verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Swiss, Lufthansa, Air Canada, TAP, Air Europa, Virgin, of British Airways. De luchtvaartmaatschappijen verkopen rondreizen van Europa naar Florida voor prijzen vanaf slechts €288. Als je bereid bent een beetje extra te betalen, kan je zelfs non-stop van Londen naar Miami vliegen voor €352.

Vanaf Londen naar Miami v/a €329

Vertrekken vanaf Amsterdam naar Miami v/a €300

Helaas zijn dit allemaal Light-tarieven en zal daarom slechts één stuk ingecheckte bagage en een persoonlijk voorwerp kunnen worden meegenomen. Als u een ingecheckte tas moet meenemen, kunt u deze bij de boeking via de website van de vervoerder toevoegen voor ongeveer € 100 per retourvlucht.

De meeste verbindingen zullen een tussenstop bevatten op weg naar Miami. British Airways stopt in Londen, Swiss in Zürich, Lufthansa in Frankfurt of München, TAP in Lissabon, Air Canada in Toronto en Air Europa in Madrid. Maar er zijn ook vluchten met American Airlines die via bijvoorbeeld Philadelphia verlopen. De luchtvaartmaatschappijen zullen allerlei soorten vliegtuigen exploiteren op de lange afstandssegmenten, waaronder een Airbus A380 of Boeing 787.

€300 voor vluchten naar Miami vanuit Amsterdam & Londen (alleen Carry-on baggage)
€300 voor vluchten naar Miami vanuit Amsterdam & Londen (alleen Carry-on baggage)
€300
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord