De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

VerlopenAddis Ababa, Ethiopië: €347 Van Amsterdam Met Turkish Airlines (incl. 46 kg bagage)

Google Flights
€347 €470 NAAR DEAL
Omdat wij werken met zogenaamde Error Fares (aanbiedingen of prijzen zo goedkoop dat ze vaak de oorzaak zijn van fouten in de automatische systemen van de reisaanbieder) kunnen bij niet garanderen hoe lang deze aanbieding beschikbaar zal zijn.

Turkish Airlines biedt momenteel tickets met korting aan voor vluchten tussen Amsterdam en Addis Abeba, de hoofdstad van Ethiopië. Tickets voor een rondreis met de Star Alliance carrier zijn verkrijgbaar voor €347. Dat is niet alleen extreem goedkoop, maar nog meer als je rekening houdt met een bagagevrijstelling van 46 kg!

Wereldwijde reisbeperkingen zijn van kracht om de verspreiding van Covid-19 te vertragen. Terwijl reizen elke maand makkelijker wordt, adviseren wij momenteel om intercontinentale reisplannen op korte termijn niet te boeken.

Retourvlucht Amsterdam naar Addis Ababa vanaf €347
Bijvoorbeeld deze vlucht vanaf Amsterdam om 3 februari, met een retour op 10 februari

Om ervoor te zorgen dat u van deze deal kunt profiteren zoals u dat wilt, raden we u aan de website van de International Air Transport Association ( IATA ) te raadplegen voor actuele updates over het huidige inreisbeleid van een land. Hun Covid-19 Travel Regulations Map is een van de meest bruikbare tools die je kunt vinden.

Uw reis zal altijd een tussenstop in Istanbul bevatten. Vanaf daar vliegt Turkish Airlines je naar Ethiopië aan boord van een Boeing 737.

Zoeken & Boek

Helaas konden we de tariefregels voor deze deal niet vinden. Het lijkt echter wel het geval te zijn, dat uw reis een zondag moet omvatten en moet vertrekken vóór 31 maart 2021. U kunt Google Vluchten gebruiken om naar beschikbaarheid te zoeken.

Miles

De boekingsklasse waarin de tickets worden uitgegeven in U. Als gevolg hiervan is er niet veel waar je naar uit kunt kijken in termen van het verdienen van miles. Miles&Smiles, het eigen programma van Turkish Airlines, geeft je 1.830 mijl.

Addis Ababa, Ethiopië: €347 Van Amsterdam Met Turkish Airlines (incl. 46 kg bagage)
Addis Ababa, Ethiopië: €347 Van Amsterdam Met Turkish Airlines (incl. 46 kg bagage)
€347 €470
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord