De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

Mexico-Stad: €346 KLM Nonstop vanuit Amsterdam (€456 met bagage)

Google Flights
Omdat wij werken met zogenaamde Error Fares (aanbiedingen of prijzen zo goedkoop dat ze vaak de oorzaak zijn van fouten in de automatische systemen van de reisaanbieder) kunnen bij niet garanderen hoe lang deze aanbieding beschikbaar zal zijn.

SkyTeam Member KLM biedt momenteel non-stop vluchten van Amsterdam naar Mexico-Stad aan voor €346. Er is een hoge beschikbaarheid tot juni 2021 en vanaf eind augustus.

Het goedkoopste tarief is alleen inclusief handbagage en een persoonlijk item. Het standaardtarief, incl. 23 kg bagage, kost €110 meer. Frequente flyers met een SkyTeam Elite-status kunnen een extra stuk bagage meenemen, zelfs in het goedkoopste tarief.

SkyTeam-partner Aeromexico biedt op sommige data ook tickets aan voor €367. Deze zijn echter alleen beschikbaar tot maart 2021.

De vluchten zijn gepland om te worden uitgevoerd met een Boeing 787 Dreamliner en duren ongeveer 11 uur in elke richting. De Economy Class-stoelen zijn uitgelijnd in een 3-3-3 formatie en bieden een beenruimte van 79 cm.

Zoeken & boeken

In de tariefregels wordt pas vermeld wanneer de prijzen zo laag blijven. U kunt tijdens de volgende reisperiodes vliegen:

  • vanaf nu tot 13 december 2020
  • 4 januari tot en met 8 juni 2021
  • augustus en vanaf 17

De minimale verblijfsduur bedraagt zes dagen, waarbij het maximum wordt vastgesteld op drie maanden. Wij raden u aan om te reserveren op de website van Air France, aangezien KLM de neiging heeft om €10 boekingskosten toe te voegen.

Miles

De tickets worden uitgegeven in boekingsklasse V. Kwa Miles worden er meestal ongeveer 20% – 25% van de afstand bijgeschreven:

Er zijn twee belangrijke uitzonderingen: Flying Blue berekent de award-miles op basis van inkomsten, waardoor u 4-6 miles per bestede euro krijgt (zonder kosten en belastingen). Dat is 1.000 of 1.500 mijl voor de rondreis.

Delta SkyMiles is de beste van alle opties, waarbij u 100% van de gevlogen afstand als statusmijlen wordt bijgeschreven. Dat is ongeveer 11.500 MQMs voor de rondreis!

Informatie & Tips voor Mexico-Stad

3 Tips voor Mexico-Stad

Mexico-Stad is niet zo toeristisch als, bijvoorbeeld, de badplaats en feestbestemming Cancun. Dit betekent dat bijna niemand Engels spreekt, maar je hoeft ook niet bang te zijn om opgelicht te worden omdat je eruit ziet als een toerist. Onze 3 tips voor Mexico-Stad:

  1. Torre Latinoamericana: De kantoortoren — die van buitenaf een beetje lelijk lijkt — biedt een fantastisch uitzicht over de stad, vooral in de schemering. Het ticket is geldig voor meerdere bezoeken in de loop van een hele dag en kost 110 pesos (= 4,50€).
  2. Chapultepec Park: Er is een gratis dierentuin in het Chapultepec Park. Hoewel de toegang gratis is, kunt u in totaal 252 verschillende diersoorten bewonderen.
  3. Teotihuacán: Iets buiten de stad liggen de indrukwekkende piramides van Teotihuacán. Ik raad aan dat je er vroeg bent, anders moet je lang in de rij wachten. Ik kwam met de openbare bus (niet via een georganiseerde tour). Ik zou ook aanraden om het grot restaurant daar te bekijken!

Om in Mexico City te komen, raad ik aan om Uber te gebruiken. De talloze taco stands zijn ook geweldig en extreem goedkoop. Zorg er echter voor dat het vlees voldoende is afgekoeld. Helaas zie je vaak dat rauw vlees ergens in de brandende zon ligt, dus dat is iets om goed op te letten!

Mexico-Stad: €346 KLM Nonstop vanuit Amsterdam (€456 met bagage)
Mexico-Stad: €346 KLM Nonstop vanuit Amsterdam (€456 met bagage)
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord