De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

VerlopenSingapore: €293 Lufthansa vanuit Amsterdam (incl. bagage)

Google Flights
€293 €600 NAAR DEAL
Omdat wij werken met zogenaamde Error Fares (aanbiedingen van prijzen zo goedkoop dat ze vaak de oorzaak zijn van fouten in de automatische systemen van de reisaanbieder) kunnen bij niet leveren hoe lang deze aanbieding beschikbaar zal zijn.

Lufthansa Group en Star Alliance luchtvaartmaatschappijen Lufthansa en SWISS verkopen momenteel ongelooflijk goedkope tickets van Amsterdam naar Singapore. Niet alleen is €293 een prijs die je zelden zult zien voor deze 13 uur durende vluchten, maar het is zelfs inclusief bagage! Dit is een fantastische deal met een grote beschikbaarheid, tot in 2021.

U kunt ofwel via München met de Airbus A350 van Lufthansa vliegen, ofwel via Zürich met de Boeing 777 van SWISS. Beide luchtvaartmaatschappijen bieden een zeer vergelijkbare service, inclusief maaltijden en drankjes. Als u echter stopcontacten in uw stoel nodig heeft, moet u het vliegen met SWISS vermijden.

Blijkbaar loopt deze deal vandaag (15 mei 2020) af, dus u kunt beter snel handelen. U hoeft slechts de minimale verblijfsduur van 6 dagen te respecteren, en mag niet langer dan 3 maanden duren. De beschikbaarheid is hoog op bijna elke dag, behalve eind december.

Singapore: €293 Lufthansa vanuit Amsterdam (incl. bagage)
Singapore: €293 Lufthansa vanuit Amsterdam (incl. bagage)
€293 €600
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord