De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl
Beste prijs

VerlopenNONSTOP FIRST CLASS: £1.611 / €1.776 van Londen naar Amerika met British Airways

Google Flights
€1806 €3000 NAAR DEAL

British Airways biedt zeer mooie tarieven voor First Class vluchten naar Canada, de Verenigde Staten en Mexico. Verschillende non-stop bestemmingen zijn beschikbaar vanaf London-Heathrow voor een tarief van £1.611 (~€1.806). Nog goedkoper kan het, als u besluit te vliegen vanuit Inverness. De de prijzen zijn dan ongeveer £170 (~€191) goedkoper. Deze tickets zijn te koop tot 30 september 2020, maar zullen waarschijnlijk eerder uitverkocht zijn.

En ja, dit is nog steeds enorm veel geld voor een vliegticket – maar gezien deze eerste class tickets normaal voor ruim €3000 gaan, leek me dit een te mooie deal om niet te plaatsen!

NOTE
Deze tarieven zijn beschikbaar vanaf bijna alle luchthavens in Groot-Brittannië, in combinatie met een business class vlucht van en naar Londen. Het toevoegen van deze vluchten verlaagt meestal de prijs van de totale reis.
Google Flight; Inverness naar New York
Bijvoorbeeld Inverness naar New York

Het eersteklas product van British Airways staat er niet om bekend dat het toonaangevend is in de sector. De beschrijving die waarschijnlijk het beste past is “de beste business class ter wereld”. Volgens de tariefregels is deze aanbieding beschikbaar tot 30 september 2020. Verder is een minimum verblijf van 1 nacht van zaterdag tot zondag vereist. U vindt redelijke beschikbaarheid van januari tot en met juni 2021.

Skyscanner; inverness to New York First Class
De zelfde vlucht kan via Skyscanner nog iets goedkoper worden gevonden!
NONSTOP FIRST CLASS: £1.611 / €1.776 van Londen naar Amerika met British Airways
NONSTOP FIRST CLASS: £1.611 / €1.776 van Londen naar Amerika met British Airways
€1806 €3000
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord