De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl
Heet

Gratis 1 jaar DragonPass met €10 Lounge toegang & Platinum status op Dufry (10% korting)

NAAR DEAL
ZIE COUPON

We hebben er weer eentje; een echte Error Fare! Via dit trucje krijg je tenminste een jaar gratis toegang tot DragonPass (kost normaal tenminste $100 per jaar, met extra kosten per Lounge toegang van $31). Via deze omweg krijg je voor slechts €10 toegang tot de Lounge!

Lounge mogelijkheden binnen DragonPass (niet volledig), er zijn 800 airports aangesloten

Let op: Wij geven geen enkele garantie op hoe lang deze error fare beschikbaar is. Gebruik maken van deze truck is geheel voor eigen risico en we nemen dan ook geen enkele verantwoordelijkheid! Maar het is wel een geweldige manier om super goedkoop de Lounge in te komen 😉

Stap 1: Platinum status op Dufry

De eerste stap is om lid te worden van “Red by Dufry”. Dat is het klantenprogramma van de duty free shop provider Dufry, die wereldwijd op veel luchthavens vertegenwoordigd is (vergelijkbaar met Duty free op Schiphol). De snelste manier om dit te doen is door de app (Apple/Android) te downloaden en je daar direct of via deze link te registreren.

Als dat eenmaal gebeurd is, krijgt je eerst de zilverstatus, wat in alle Dufry-winkels minstens 5% korting oplevert. Als je nu naar je profiel in de app gaat en een beetje naar beneden scrollt, kun je de couponcode zoals op deze pagina invoeren onder “Promotiecode”. Eenmaal geüpdatet, zou de app je de Platinum-status moeten tonen.

Met deze status krijgt u 10% korting op bestedingen bij winkel van Dufry. Daarnaast heb je als het goed is een mail ontvangen met toegangsgegevens voor DragonPass. Zo niet dan moet je je nog even aanmelden hiervoor. Ga daarvoor naar “Enjoy” binnen de Red by Dufry app en scroll naar Airport benefits. Hier kies je een willekeurige lounge en klik onderaan op “I want it!”. Je gegevens zullen dan worden doorgezet naar DragonPass en je ziet gelijk je membership number en wachtwoord.

Klik op AirPort benefits om toegang tot de DragonPass-app te krijgen

Stap 2: Toegang tot DragonPass

Download vervolgens de DragonPass-app, die is ook beschikbaar voor Apple en Android. Daar logt u in met de toegangsgegevens uit de e-mail en hiermee wordt u gratis lid van DragonPass met de speciale optie om bezoeken te kopen voor 10 EURO per stuk!

Hoe werkt het nu?

Voor de volgende vlucht kunt je nu controleren of u een geschikte lounge kunt vinden in de DragonPass app op de vertrek- of transferluchthaven. Als dat zo is, moet u genoeg “Visit Credit” op uw account hebben om bezoeken vooraf of ter plaatse te kopen. Let op dat om ze ter plaatse te kopen je internet nodig gaat hebben.

Toegang kopen voor 10USD via de DragonPass-app

Belangrijk om rekening mee te houden

Houd er rekening mee dat je de bezoeken alleen voor jezelf kunt gebruiken, er zijn geen gastentoegangen mogelijk. En als u na afloop van uw lidmaatschap (1 jaar) nog steeds krediet heeft, wordt dit bevroren totdat u uw lidmaatschap vernieuwt – maar dan tegen betaling.

Belanrijk: Natuurlijk weten we niet hoe lang deze mogelijkheid zal bestaan. Aangezien het niets kost, is ons advies om er zo snel mogelijk gebruik van te maken!

Wat als de email met toegangsgegevens niet aankomt?

Als de e-mail met de toegangsgegevens voor de DragonPass niet automatisch aankomt zoals bij mij, moet u in de app naar “Airport benefits” en vervolgens naar “Lounge access” gaan. Om dit te doen, moet u een luchthaven als uw thuisluchthaven hebben geselecteerd die ook een lounge heeft (bijvoorbeeld London-Stansted). Daarna wordt u doorgestuurd naar de aanvraag.

Gratis 1 jaar DragonPass met €10 Lounge toegang & Platinum status op Dufry (10% korting)
Gratis 1 jaar DragonPass met €10 Lounge toegang & Platinum status op Dufry (10% korting)

VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord