De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

VerlopenHanoi, Vietnam: €299 | Vanaf Amsterdam via China Southern

Skyscanner
€399 €299 NAAR DEAL

Dankzij een mooie sale die China Southern op dit moment heeft, kan je tickets kopen voor een retourvlucht tussen Amsterdam en Hanoi in Vietnam tegen prijzen vanaf €305.

Helaas is de beschikbaarheid beperkt tot mei en juni 2020. Maar aan de andere kant is er wel al één stuk ingecheckte bagage in het tarief inbegrepen.

Uw reis omvat een tussenstop in Guangzhou, waar China Southern is gevestigd. In de meeste gevallen zult u ongeveer 3 uur moeten wachten voordat u aan boord gaat van het volgende vliegtuig voor een korte vlucht van 2 uur naar Vietnam. De maatschappij exploiteert een moderne Boeing 787 op de lange-afstandsroute.

Zoeken & boeken

Tickets worden slechts tot 13 februari uitgegeven voor deze prijs. Maar het is niet erg waarschijnlijk dat er tot die tijd nog plaatsen met korting beschikbaar zijn. Ook al is de officiële periode van de aanbieding langer, we hebben geen vluchten kunnen vinden buiten mei en juni voor deze prijs.

De minimale verblijfsduur is zes dagen of de nacht van zaterdag op zondag, de maximale tijd die je in Vietnam kunt doorbrengen is drie maanden.

Gebruik Google Flights en Skyscanner om de resterende goedkope stoelen te vinden. Wij raden aan om altijd meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken. Maar natuurlijk kunt u ook Google u laten doorverwijzen naar de website van de luchtvaartmaatschappij om gelijk te boeken.

Punten sparen

Alle tickets worden uitgegeven in boekingsklasse N. Aangezien China Southern momenteel geen lid is van een luchtvaartalliantie, zijn de mogelijkheden om te verdienen beperkt. De opties die wij hebben gevonden:

  • 4.970 op China Southern Sky Pearl Club
  • 4.940 op China Airlines Dynasty Flyer
  • 1.230 op Xiamen Airlines Egret Club
Hanoi, Vietnam: €299 | Vanaf Amsterdam via China Southern
Hanoi, Vietnam: €299 | Vanaf Amsterdam via China Southern
€399 €299
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord