De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

VerlopenHouston / USA ( jan-maart ) Non-stop retourvlucht met United Airlines vanuit Amsterdam v/a €297

Skyscanner
€297 €700 NAAR DEAL

United Airlines verkoopt tickets voor vluchten naar de Amerikaanse staat Texas vanaf €297 nu en tot en met morgenavond. Beschikbaarheid is tijdens de reisperiode januari-maart. De heen- en terugvluchten van Amsterdam naar Houston zijn non-stop.

Persoonlijk item: Gratis
Handbagage zonder gewichtslimiet: Gratis
Ingecheckte bagage tot 23 kg: €50-60 per enkele reis

Bezoek Houston

Houston is met 2,3 miljoen inwoners de op drie na dichtstbevolkte stad van de Verenigde Staten en volgt alleen New York, Los Angeles en Chicago. De stad is de grootste in het zuiden en het zuidwesten.

Nu de rest van het land ontdekt wat de lokale bevolking al die tijd al wist, geniet Houston eindelijk de erkenning die het verdient. Zie voor jezelf, hier in Houston, waar veel van het dagelijks leven buiten gebeurt, dankzij het hele jaar door warme temperaturen. Neem de tijd om de cultuurrijke wijken, galerieën en attracties te verkennen.

Houston heeft ook een eigen versie van Central Park, met bijna 1.500 hectare groen in het hart van de stad. Net binnen “de lus”, Memorial Park is de thuisbasis van een openbare golfbaan, zwembad, tennisbanen, paden en nog veel meer. Downtown, Discovery Green park is uitgerust met WiFi, een boerenmarkt, hondenrennen, lekker eten en schaatsen tijdens de winter – slechts een van de ruim 650 stedelijke groene ruimtes die de stad rijk is.

Houston / USA ( jan-maart ) Non-stop retourvlucht met United Airlines vanuit Amsterdam v/a €297
Houston / USA ( jan-maart ) Non-stop retourvlucht met United Airlines vanuit Amsterdam v/a €297
€297 €700

VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord