De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

VerlopenKiwi.com Promo Code: €20 Korting op vluchten vanaf €200

-€20 NAAR DEAL
LASTMINUTEFLY

Als je een vlucht boekt via Kiwi.com, kun je op dit moment €20 besparen op boekingen van minimaal €200 dankzij onze promotiecode. Deze promotiecode is geldig tot 9 september 2020. De reisperiode is niet beperkt.

Over Kiwi

Kiwi.com is gespecialiseerd in het combineren van meerdere tickets van verschillende luchtvaartmaatschappijen in één reis. Kiwi biedt een verzekering aan om financiële risico’s te vermijden als je je aansluitende vlucht mist. Het is dus zeer vergelijkbaar met skyscanner – met dus de verzekering als grote verschil!

LET OP
Voor Kiwi worden reserveringskosten in rekening gebracht die hoger kunnen zijn dan de korting die op de voucher wordt gegeven.

Kiwi.com is een initiatief vanuit Tsjechië, voorheen bekend als Skypicker. De vele vliegtarieven worden realtime door Kiwi.com in een database opgeslagen en door een door hen ontwikkeld algoritme worden deze gecombineerd.

Voor de meeste mensen zou het veel tijd kosten om de optimale vluchtcombinatie te vinden. Bij Kiwi.com vul je alleen in wat je weet over je reisplannen en door een handig gebruik van filters krijg je de beste deals!

TOP TIP
Alleen als je een retour hebt met dezelfde maatschappij loont het in 99% van de gevallen om via de maatschappij zelf te boeken omdat dit nog goedkoper is dan de prijs die kiwi.com aangeeft. Dit geldt ook voor vluchten met verschillende maatschappijen en lange layovers. Als je een korte layover hebt en verschillende maatschappijen dan heb je wel wat aan de kiwi.com garantie. 
Kiwi.com Promo Code: €20 Korting op vluchten vanaf €200
Kiwi.com Promo Code: €20 Korting op vluchten vanaf €200
-€20
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord