De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

VerlopenMexico: €1.320 Business Class van Amsterdam met SkyTeam en Star Alliance

Skyscanner
€3178 €1346 NAAR DEAL

Skyteam-lid Aeromexico en Star Alliance leden SWISS en Air Canada strijden om business class klanten voor vluchten tussen Amsterdam en Canada. Tussen mei 2020 en 17 februari 2021 kunt u bijna dagelijks de Atlantische Oceaan oversteken in de 787 business class van Aeromexico voor €1.360. Een premium verbindingsvlucht binnen Mexico verhoogt de prijs iets of maakt het nog goedkoper afhankelijk van de datum. Op de meeste data komen de Star Alliance carriers overeen met de prijs van Aeromexico.

Omdat we niet kunnen zeggen hoe lang de reisbeperkingen mogen duren, raden we aan om voor Aeromexico te kiezen. Op deze manier hoef je niet via Canada te reizen.

Vluchten van Europa naar Mexico-Stad zijn rechtstreekse vluchten en duren ongeveer 12 uur, terwijl vluchten naar het oosten tot 90 minuten minder kunnen duren. Aeromexico’s heeft een Boeing 787-9 vliegtuig op haar dagelijkse vlucht van en naar Amsterdam.

€1346 AMS-MEX | MEX-AMS \ Ar
Corona informatie
Meer weten over het virus en of het nog veilig is om een reis te boeken? Lees onze speciale Guide met informatie hierover. Gezien de huidige situatie passen wij ons aanbod aan. Zo zullen wij geen verblijven op korte termijn meer aanbieden en rekeninghouden met de situatie onze posts aanpassen op de, hopelijke, behoefde van onze bezoekers. Dit betekend dat je andere plaatsingen kan verwachten dan je van ons gewend bent. Voor tips en feedback kan altijd contact met ons worden opgenomen via het contactformulier.
Mexico: €1.320 Business Class van Amsterdam met SkyTeam en Star Alliance
Mexico: €1.320 Business Class van Amsterdam met SkyTeam en Star Alliance
€3178 €1346
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord