De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

Mexico-Stad: Oneworld Premium Economy vluchten vanuit Amsterdam v/a €702

Google Flights
€702 €1025 NAAR DEAL

Oneworld lid British Airways, evenals Iberia, verkopen zeer goedkope vluchten in hun premium economy class van Amsterdam (en de Scandinavische landen) naar Mexico-Stad. De prijzen zijn het goedkoopst vanuit Amsterdam, waar de tickets slechts €702 kosten, maar zelfs de prijzen vanuit Scandinavië, die iets meer dan €800 kosten, zijn zeer goed.

Als u met British Airways vliegt, wat u waarschijnlijk zult, vliegt u via London-Heathrow. British Airways gebruikt een Boeing 787-Dreamliner voor zijn vlucht tussen Londen en Mexico City.

Mexico-Stad

Mexico-Stad is niet zo toeristisch als bijvoorbeeld de badplaats en feestbestemming Cancún. Dat betekent dat bijna niemand Engels spreekt, maar je hoeft ook niet bang te zijn om te worden opgelicht omdat je er als een toerist uitziet.

Om in Mexico City te komen raad ik aan om Uber te gebruiken. De ontelbare taco’s stand zijn ook geweldig en extreem goedkoop. Zorg er wel voor dat het vlees voldoende wordt gekoeld. Helaas zie je vaak dat rauw vlees ergens in de brandende zon ligt.

Mexico-Stad: Oneworld Premium Economy vluchten vanuit Amsterdam v/a €702
Mexico-Stad: Oneworld Premium Economy vluchten vanuit Amsterdam v/a €702
€702 €1025
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord