De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

VerlopenOnbeperkte toegang tot de lounge: Ontvang uw Priority Pass voor €355 in plaats van €395 + 3 maanden gratis.

€355 €395 NAAR DEAL

Priority Pass is begonnen met een promotie en verkoopt zijn Standard en Standard Plus lidmaatschappen met een korting van 25%, evenals een korting van 10% op zijn Prestige lidmaatschap. Bovendien zijn alle drie de lidmaatschappen geldig voor 15 in plaats van 12 maanden, wat betekent dat je 3 maanden gratis krijgt.

Vooral de Prestige versie kan een zeer interessante koop zijn voor frequent flyers. Het kost nu slechts US$386 (~€328) voor 15 maanden. U kunt alleen gebruik maken van de korting door via ons de website te bezoeken:

Wat is een Priority Pass?

Als Prioriteitspaslid kunt u wereldwijd meer dan 1.200 luchthavenlounges bezoeken. U betaalt een gereduceerd tarief of krijgt gratis onbeperkte toegang, afhankelijk van uw lidmaatschap.

Voor uw toegang tot een deelnemende lounge hoeft u niet te vliegen met een bepaalde luchtvaartmaatschappij of een ticket te hebben dat is uitgegeven in een speciale boekingsklasse. Dat is wat de Priority Pass scheidt van de toegang tot de lounge van een luchtvaartmaatschappij. Dus als je niet genoeg Miles kunt krijgen om een elitestatus te verkrijgen of als je gewoon te veel verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegt om er gebruik van te maken, dan is de Priority Pass de perfecte oplossing.

Het werkelijke aanbod varieert van de ene tot de andere lounge. Maar meestal vindt u in elke lounge drankjes, eten of in ieder geval kleine hapjes en tijdschriften. Sommige zijn zelfs uitgerust met douches.

De laatste jaren heeft Priority Pass ook zijn netwerk uitgebreid met restaurants op luchthavens. Die geven u een soort van korting op vertoon van uw lidmaatschapskaart.

Onbeperkte toegang tot de lounge: Ontvang uw Priority Pass voor €355 in plaats van €395 + 3 maanden gratis.
Onbeperkte toegang tot de lounge: Ontvang uw Priority Pass voor €355 in plaats van €395 + 3 maanden gratis.
€355 €395
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord