De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

VerlopenOnbeperkte toegang tot de lounge: Priority Pass Prestige voor €355 in plaats van €395. En 3 maanden gratis.

&74 $99 NAAR DEAL

Priority Pass is begonnen met een promotie en verkoopt zijn Standard en Standard Plus lidmaatschappen met een korting van 25%, evenals een korting van 10% op zijn Prestige lidmaatschap. Bovendien zijn alle drie de lidmaatschappen geldig voor 15 in plaats van 12 maanden, wat betekent dat je 3 maanden gratis krijgt!

Vooral de Prestige versie kan een zeer interessante koop zijn voor frequent flyers. Het kost nu slechts US$386 (~€348) voor 15 maanden. U kunt alleen gebruik maken van de korting door de volgende website te bezoeken:

Wat is een Priority Pass?

Als Prioriteitspaslid (ja dat is een woord) kunt u wereldwijd meer dan 1.200 luchthavenlounges bezoeken. U betaalt een gereduceerd tarief of krijgt gratis onbeperkte toegang, afhankelijk van uw lidmaatschap.

Voor uw toegang tot een deelnemende lounge hoeft u niet te vliegen met een bepaalde luchtvaartmaatschappij of een ticket te hebben dat is uitgegeven in een speciale boekingsklasse. Dat is wat de Priority Pass scheidt van de toegang tot de lounge van een luchtvaartmaatschappij. Dus als je niet genoeg miles kunt krijgen om een elitestatus te verkrijgen of als je gewoon te veel verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegt om er gebruik van te maken, zou de Priority Pass de perfecte oplossing zijn.

Het werkelijke aanbod varieert van de ene tot de andere lounge. Maar meestal vindt u in elke lounge drankjes, eten of in ieder geval kleine hapjes en tijdschriften. Sommige zijn zelfs uitgerust met douches. En er is niets beters om u op weg te helpen na een lange vlucht.

De laatste jaren heeft Priority Pass ook zijn netwerk uitgebreid met restaurants op luchthavens. Die geven u korting op vertoon van uw lidmaatschapskaart.

VOORDELEN van het Airport Lounge Programma van Priority Pass
Voordelen van de Priorij Pass

Van Standaard naar Prestige

Er zijn drie verschillende lidmaatschappen: Standaard, Standaard Plus of Prestige:

Standaard: Als Standard lid betaal je US$32 (~€29) per bezoek aan een deelnemende lounge. Het jaarlijkse lidmaatschap kost US$99 (~€89) (minus kortingen) per jaar.

Standaard Plus: Als u voor deze optie kiest zijn de eerste 10 bezoeken gratis. Er is een lidmaatschapskosten van US$299 (~€270) per jaar (minus kortingen), dus elk bezoek kost US$30 (~€27). Zodra je je gratis toegangspasjes hebt opgebruikt, kost elk bezoek je ook US$32 (~€29).

Prestige: Onbeperkte toegang zonder extra betalingen. Dat is wat je krijgt voor een jaarlijks Prestige lidmaatschap dat je US$429 (~€387) (minus kortingen) kost. Je moet minstens 15 keer per jaar een luchthavenlounge bezoeken als je je geld wilt halen uit de Prestige-kaart. Trouwens: Het nemen van een gast kost je US$32 (~€29), ongeacht je lidmaatschap.

Onbeperkte toegang tot de lounge: Priority Pass Prestige voor €355 in plaats van €395. En 3 maanden gratis.
Onbeperkte toegang tot de lounge: Priority Pass Prestige voor €355 in plaats van €395. En 3 maanden gratis.
&74 $99

Tags:

VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord