De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

San Francisco, Seattle, Vancouver: €700 Lufthansa Premium Eco vanaf Amsterdam

€694 €900 NAAR DEAL
Omdat wij werken met zogenaamde Error Fares (aanbiedingen of prijzen zo goedkoop dat ze vaak de oorzaak zijn van fouten in de automatische systemen van de reisaanbieder) kunnen bij niet garanderen hoe lang deze aanbieding beschikbaar zal zijn.

Star Alliance-luchtvaartmaatschappij Lufthansa biedt momenteel tickets met korting voor premium economy class vluchten naar tal van bestemmingen.

De korte ritten tussen Amsterdam en Duitsland zijn reguliere economy vluchten, maar uw langeafstandssegmenten garanderen een beetje extra ruimte, comfort en aandacht. Verder zijn twee ingecheckte tassen tot 23 kg bij alle tarieven inbegrepen. Deze vluchten zijn beschikbaar in oktober 2020 en april en mei 2021.

Andere bestemmingen zoals New York, Miami en Toronto zijn ook beschikbaar voor iets minder dan €700.

Alle reizen bestaan uit een voordelige korteafstandsreis naar Frankfurt en een langeafstandsvlucht in premium economy. Wie gaat naar San Francisco, kan zitten in United Airlines ‘premium economie, die wordt beschouwd als een gelijke, zo niet superieur product in vergelijking met Lufthansa.

Zoeken & boeken

Helaas hebben we geen tariefregels voor de deal kunnen vinden. De beschikbaarheid varieert van stad tot stad, maar is vaak goed tijdens de volgende reisperiodes:

  • Augustus tot en met oktober 2020
  • april en mei 2021

De beste manier om goedkope tarieven te vinden is door Lufthansa te gebruiken en de beste prijs te zoeken!

Geweldige vliegtarieven voor uw vlucht van Amsterdam naar San Francisco

Gebruik onze tariefzoeker om vluchten van Amsterdam naar San Francisco te zoeken. Bekijk dan onze aanbiedingen en u vindt gegarandeerd de beste vluchtaanbiedingen. Kies wat het beste bij u past uit de aantrekkelijke aanbiedingen voor vluchten naar San Francisco SFO in augustus 2020 vanaf €394.

Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst in San Francisco of de beste vakantiebestemming in de Verenigde Staten van Amerika, een op lufthansa.com geboekte vlucht garandeert u altijd een comfortabele en veilige reis van Nederland naar uw gewenste vluchtbestemming. Op 7 dagen per week van Amsterdam naar San Francisco heeft uw comfort en welzijn de hoogste prioriteit op elke afzonderlijke vlucht gedurende de gehele periode dat u aan boord bent (ongeveer 850 min.).

State-of-the-art entertainment, in-flight maaltijden en vooraf ingecheckte bagage zijn standaard op alle vluchten van LH om uw vlucht van Amsterdam naar San Francisco zo aangenaam mogelijk te maken. Onze beste tariefzoeker kan u helpen bij het zoeken naar de beste prijs voor uw vakantiebestemming. De goedkoopste vlucht van Amsterdam naar San Francisco is beschikbaar voor €394 in augustus 2020.

San Francisco, Seattle, Vancouver: €700 Lufthansa Premium Eco vanaf Amsterdam
San Francisco, Seattle, Vancouver: €700 Lufthansa Premium Eco vanaf Amsterdam
€694 €900
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord