De beste aanbiedingen voor hotels en vliegtickets, errorfares en prijsfouten op VakantieFouten.nl

Schiphol naar Sjanghai, China v/a slechts €328 voor een retour

Skyscanner
€328,- NAAR DEAL

VERTREK:
Amsterdam, Netherlands

AANKOMST:
Shanghai, China

RETOUR:
Amsterdam, Netherlands

DATA:
Beschikbaarheid van maart tot juni 2020. Bijvoorbeeld:
17th-31st May
17th May – 1st Jun
17th May – 2nd Jun
18th-31st May
18th May – 1st Jun
18th May – 2nd Jun
18th May – 3rd Jun
19th-31st May
19th May – 1st Jun
19th May – 2nd Jun
19th May – 3rd Jun
20th-31st May
20th May – 1st Jun
20th May – 2nd Jun
20th May – 3rd Jun
21st-31st May
21st May – 1st Jun
21st May – 2nd Jun
21st May – 3rd Jun
22nd-31st May
22nd May – 1st Jun
22nd May – 2nd Jun
22nd May – 3rd Jun
25th May – 1st Jun
25th May – 2nd Jun
25th May – 3rd Jun
26th May – 2nd Jun
26th May – 3rd Jun

OVERSTAP:
Guangzhou

AIRLINES:
China Eastern Airlines

Over Shanghai

Shanghai, een van ’s werelds meest bruisende steden, maar ook de grootste stad van China en het commerciële en financiële centrum.

Shanghai betekent letterlijk de stad aan zee. Gelegen aan de westkust van de Stille Oceaan, in het midden van de oostkust van China, is Shanghai een uitstekende zee- en rivierhaven, met een gemakkelijke toegang tot het uitgestrekte achterland.

De stad is verdeeld in twee delen door de Huangpu rivier: Puxi (ten westen van de Huangpu rivier) en Pudong (ten oosten van de Huangpu rivier). Puxi is het oudere deel van de stad en herbergt het merendeel van de winkels, restaurants en musea. Pudong is het moderne gedeelte en staat bekend om zijn vrij ongewone maar zeer indrukwekkende hoogbouw.

Met een aangenaam noordelijk subtropisch maritiem moessonklimaat, geniet Shanghai van vier verschillende seizoenen, periodes van royale zonneschijn wisselen overvloedige regenval af.

Vervoer

Shanghai dient als een belangrijk lucht-, spoor-, weg- en watervervoersknooppunt in het oosten van China. De frequente vluchten, treinen en bussen maken het reizen van toeristen een koud kunstje. Ook het stadsvervoer is zeer goed. Ondanks de files die af en toe voorkomen, kunnen de taxi’s, bussen, metro’s u naar elke hoek van de stad brengen.

Dineren

De restaurants in Shanghai behoren tot de beste in China en bieden kwaliteitsvol voedsel en een superieure service. De stad heeft een overvloed aan lekkernijen die zich richten op de tradities van Beijing, Sichuan, Hunan, Guangzhou en natuurlijk de lokale Benbang gerechten. Als bezoekers heimwee hebben naar Westers eten, is dit ook beschikbaar in het centrum van de stad.

Winkelen

Shanghai staat bekend als het ‘Oosterse Parijs’ en is een waar winkelparadijs. Er zijn verschillende drukke commerciële straten en winkelcentra. Een van de musts voor toeristen is de Nanjing Road. Huaihai Road is voor de goed gestelde medemens, terwijl North Sichuan Road voldoet aan de eisen van de gewone mensen. Xujiahui Shopping Center, Yuyuan Shopping City en Jiali Sleepless City zijn ook leuke en populaire bestemmingen.

Nachtleven

Shanghai is een geweldige stad voor de nachtbrakers onder ons. De kabbelende Huangpu rivier, karakteristieke gebouwen op de westelijke oever en buitengewoon futuristische wolkenkrabbers op de oostelijke oever worden ’s nachts allemaal betoverend versierd met sprankelende lichtjes. Een nachtcruise op de Huangpu rivier is een echte aanrader. Voor kunstliefhebbers zullen het Shanghai Grand Theatre en het Oriëntaals Kunstcentrum in de smaak vallen. Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning is de ideale keuze Hengshan Road en Xin Tian Di, waar een verscheidenheid aan nachtclubs, disco’s en bars te vinden zijn.

Schiphol naar Sjanghai, China v/a slechts €328 voor een retour
Schiphol naar Sjanghai, China v/a slechts €328 voor een retour
€328,-
VakantieFouten
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord